BSN no- xplode

02.09.07
13:43

Малко ми се събраха 2 теми ама нали трябва да питам някои  ми искам да питам притеснява ме това че не е подходящт за лиза под 18 години нешто вредно ли има в него и ако го пия сичко ОК ли ште е или има нешто нередно в него Мерси много

03.09.07
14:25

Не знам колко си годишен.Аз пия по една доза всеки ден.Преди тренировка - тренировъчен ден и на гладно нетренировъчен ден.Дава енергия за тренировката ,ставаш вертолет .Другото което забелязвам е че ме държи напомпен ама не знам от него ли е или от селмаса.

04.09.07
07:03

Тфа за годините си е застраховка за тех . Ако го пиеш и ти стане нещо те не са виновни щото си под 18 а те са ленали да не се пие от под 18г  ;) . Пък и ако нямаш поне година тренировки не виждам смисъл да ти трябва азотен бустер .

17.09.07
11:16

icebobo колко време те държи напомпан бустера? Постоянно или само 1-2 часа след тренировка?

17.09.07
11:55

Постоянно.Виж бустера разширява кръвоносните съдове и циркулацията на кръв през мускола е увеличена.От там се създава чуството за напомпеност.Та нали след тренировка мускула ти е пълен с кръв следствие натоварването.

17.09.07
13:40

Ясно, но викаш не си сигурен дали не е от cellmass-a? А Axis-a каква добавка е ?

17.09.07
15:15

cellmass-a е креатин етил естерова матрица,която съдържа и глутамин и още мн.работи.Знаеш че креатина е за сила.Axis-a е естествен хормонален  стимулатор ,без вредни влияния - поне така пишат.Където съм чел из форумите ,който го е ползвал казва че е много силен.
http://www.4fitnessbg.com/discussion/viewtopic.php?t=225

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1