Дневникът на едно 16 год. новобранче :)

Темата е заключена.
CA

17.09.07
12:40

Иее :) .Гледам тука мн днвеници мн нещо та я и аз да пиша да видим какво ще излезе.
Почнах от вчера,а вчера денят ми мина така.Също така вчера беше първата ми тренировка :D.Станах 10:30 (спал съм около 10-тина часа)Пих си първата зареждаща доза с креатин (5 гр),ест след закуската -овесени ядки.После си пих протеина 30-40 гр.И ми се ходеше на зала обаче се чудих какво да направя ,защото преди тренировката пак пия креатин с протеин и 2 хапа аргинин ,но бях станал преди 30 мин ..голям фал.Та изчаках до 12:30 когато си изпих една доза гейнър (нямаше какво да ям) и към 14:00 бях в залата (не ме питайте какво правих това време ... изтъпях максимално)Но преди тренировката изпих отново протеинчето с креатинчето и 2-та хапове.Отидох на фитнес,но си казах че трябва много да се нацепя защото си бях вкарал бая протеинче и въглехидратчета ,(а забравих да спомена че предишната вечер пих една доза казеинов протеин,и също така че на между закуската и гейнъра праснах 3 яйца).Отидох правих трицепс/бицепс.Мнооооого яко ;).Не можах да си изкмия косата като хората :) ( трудно вси вдигах ръката).След като се прибрах изпих отново 40-50 гр протеин и една доза креатин.Нищо не ядох :(,не бях гладен .Изпих също един мултивитамин и 1 упсарин разтворени.После към 17 хапнах пил пържолка (но беше малка около 100 150 гр) с зеленчуци.Сега обаче не мога да се сетя какво ядох за вечеря :( (мале колко съм зле) ,но се сещам че преди лягани пих отново една доза казеин с 1 доза креатин и 2 хапа аргинин .Спах до 7:30 някъде (около 8 часа).Станах сутринта и отново .креатина с протеина ,и се сетих че на даскало няма какво свястно да ям и праснах една доза гейнър там да има :).Обаче към 10:00 мноо отгладнях ..мн се чудих какво да ям и  избрах доста мазничко :( дюнерче .После към 13:00 (все още на даскало) пак отгладнях и изядох 1 джоб с 2 кюфтета (кучешки) ..Прибрах се  към 13:45не бях гладен ,веднага пих протеина креатина и аргинина и газ на тренировка .. Гръб.Сега се върнах ,нямаше какво да ям , та изпих 1 упсарин с 1 витамин ,протеина с креатина , и гейнъра да не отгладнеея че ще излизам а пък няма да има какво да ям.
Та като цяло това са ми 1-2 ден от мойта голяма тренировка :D..Разбрах само че съм направил доста грешно с програмата ми зашото не трябвало уж да слагам след ръце гръб .. и го измилих вече.
1 ден - Гърди/трицепс
2 ден - Гръб/бицепс
3 ден - Рамо/крака
4 ден - почивка
и така отново и отново мисля че ще бъде нещо такова ,а да и след всяка тренировка коремни преси ( обаче май ще ги сложа преди тренировката ,че пия мн вода.. и доста кофи става)
Кажете някакви мнения :)

TB

17.09.07
14:23

Според мен е по-добре Гърди/Бицепс и Гръб/Трицепс.
При тренировка за гръб се натоварва и бицепса, да не стане фал.
Но според мен не си за сплит. Ще ти цитирам Петко К от една друга тема:

Прави 9 серии за големите и 6 за малките мускули, ако ги тренираш веднъж на 5-7 дена, или 6 серии (съответно 4) ако ги тренираш два пъти седмично, а най - добре тренирай по базова програма с едно упражнение за всяка група, 3 пъти седмично. Прави максимум 5-6 упражнения в една тренировка и гледай да се вместиш в 50-60 минути. Не тренирай повече от 3 пъти седмично за момента, няма смисъл.

17.09.07
15:17

1ва тренировка...пил креатин, казеин, бързоусвояем протеин, аргинин...добре, добре, но къде е най-важното - храната...

17.09.07
16:37

topDevil е прав, къде е тая храна ?
Пиеш сума ти и добавки, а се храниш много малко. Вярно, че сигурно си набавяш нужното, чрез тези добавки, но не мислиш ли, че ще ти излезе доста по-евтино да се храниш натурално. Вместо гейнер - храна.
А и ти наистина ли си “новобранче” ??? Преди да си тренирал и после да си спрял?
Че то иначе баят четене трябва да си ударил преди да започнеш да тренираш наистина и това запасяване с толкова много добавки...

CA

17.09.07
20:18

Да наистина за първи път почвам.А иначе това не ми е всеки ден просто неска съм много натоварен и за това беше гейнр-а и заради това го почнах от сутринта,няма да го пия всеки ден ами само като няма да имам време.Да за групите иначе ще търся още материал и ще пиша как съм ги съчетал.Иначе след тогава всичко мина нормално.Утре ще видим как ще мине 3 ден.Айде приятна вечер.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1