Протеина вреден ли е

17.09.07
16:58

Искам да питам да ли протеина е вреден за здравето щот мисля да си купя четох тука нещо ама и не разбрах за какво дейсва значи аз искам да кача мускулна маса в момента съм 85 килца но ръката ми твърде малка 32см и тези 32см искам да ги направя дакажеме към 40см също искам и гърди да направя щот се едно имам цици нищо стегнато нямам  знам че трудно ще стане ама как да започна  а същност протеина покачвали мускули е то е ясно че без тренировка неможе стане нищо а също идно време бащата казваше че е пил някви витами за мускули ама неможе да се сети какви точно Момчета помогнете

17.09.07
17:08

Първо върви направи един месец във залата, пък тогава мисли за някакви добавки.Както нищо не си тренирал първите седмици ще учиш само как се изпълняват правилно упражненията и ще гониш мускулни трески.Пък и намери малко време и се разрови из сайта-пълен е с инфо.

Чети яко.
Протеина не е вреден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1