15.09.07
20:17
Като начало да кажа, че това е най - омразния ми раздел от форума заради еднаквите теми постоянно. Това не е важно в случая. Един познат иска да отслабне обаче всички му разправят глупости - не трябва да ядеш нищо, не трябва да ядеш месо и т.н. Реших да му помогна с един не толкова режим колкото начин на хранене. Ако успее да следва това ще успее и прецизен режим. Така, че това му е подготовката.
1хр. 9:00
60 гр. овесени ядки + 1 кисело мляко(1-2% масленост макс.) + 2 яйчни белтъка
2 хр. 12:00
100 грама варен ориз, 150 грама пилешки гърди
3хр. 15:00
200 грама пилешки гърди
4хр. 19:00
100 грама варени картофи, 50 грама бадеми
5хр. 21-22
200 грама извара
Картофите може да се махнат като гледам, но искам да има малко въглехидрат преди тренировка. Може да се вкара още месо, но не съм сигурен. Вероятно и още 2-3 белтъка. Часовете няма да са точни до минута предполагам, но вие ще кажете добре ли са. Като калории сме в границите. Белтъка може да е малко, но това лесно ще се оправи.
Кажи какви са му данните:
ръст, години, тегло, кога тренира, кога прави кардио ?
16.09.07
20:18
180 см., 20 год., 91 кг., тренира 4 пъти седмично, кардио ще прави 3 или и 4те пъти.
17.09.07
00:00
На мен ми се вижда малко това ядене. Аз за 2160калории (при 2560 БРМ) ям 7 пъти на ден и то видимо повече от него.
Според изследвания, които съм чел, най-ефикасно и бързо се отслабва при ВМ-НВХ. Аз съм от 2 седмици стриктно на въпросната диета и не усещам никаква разлика от предната ми диета (ВВД). Утре ще питам кантара в офиса дали се справям добре :) Иначе нямам загуба на сила, дори напротив - вдигам работните килограми постоянно. Това с въглехидратите преди тренировка... за какво са му? Аз 2 часа преди тренировка вкарвам една мазна свинска пържола със салата и после правя чудеса ;) След може да вкара някой бърз бъглехидрат, но преди не виждам смисъл. Все пак нека изкара 1 месец така и ако няма ефект - ще му направиш нещо различно като диета.
Ами струва ми се малко храната при положение че не тренира е добре, но ако тренира иправи кардио по 3-4 пъти е малко.
Все пак той колко тежи?
17.09.07
09:01
90-91 кг. Ако не е паднал малко надолу.
Ами малко му е храната, все пак дори да има доста тлъстини му трябва енергия от храната.Струва ми се че трябва да се вкарат полезни мазнини от яйчен жълтък, риба или ядки, повече въглехидрати все пак усилено ще спортува и не знам на колко тежка програма е или какви упражнения ще прави но ако са базови ще му трябва и повече протеин.
17.09.07
09:16
И аз съм съгласен с Alkorin
Е аз имах предвид като часове кога тренира, че да му спретнем точно режимче.
Аз пък съм на мнение, че кардио 3-4 пъти първите 1-2 месеца му е достатъчно.
17.09.07
14:16
Като часове... Трябва по - точно да говоря с него. Да кажем 18 часа. Тогава най - често идва в залата.