мислите ли че е нормално?

ГП

17.09.07
15:12

От днес започнах да взимам Бърнър и се чувствам ужастно дали е съвпадение или не ... но имам температура и се чувствам като плужек.Взех си го от магазина на “Пиротска” там момчето ми препоръча този на ДжейКа като първи вариант... и каза че по натам ще вема по-добро...т от него взимам 2 преди закуска 2 преди обяд и 2 преди вечеря,сега взех тези за вечеря...момчето ми каза още че трябва да спра сладко,тестено и газирано.аз съм спазвал НВД и се чудя дали пак да не направя една?
Благодаря предварително на нагърбилите се да ми отговарят,може и да има подобна тема но закъснявам за работа :(
Успех!!!

17.09.07
15:26

Спри го, по-вероятно е да си пипнал някой вирус !

Спри го докато оздравееш. И аз мисля, че е вирус.

18.09.07
08:52

А случайно да ти треперят пръстите и да се изнервяш лесно? Възможно е да слагат разни хубави неща в бърнерите, за по-голям ефект.

18.09.07
08:58

Ейй....И кви са тези неща? :cheese:

19.09.07
14:54

Благинки с една дума... :cheese: . Навремето пиех един креатин на биогейм, направо от Патрик Ангелов си го купувах, който определено си имаше нещо повече от обявеното. После колко търсих пак от същата партида, все не попадах.

ГП

20.09.07
19:09

Хахаха мии сигурно и тоя е така ... аз се оправих не съм го спирал....сега просто се потя повече от обикновенно ;)
благодаря ви за отговорите :)
Успех!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1