Училище и хранителен режим помощ

BB

18.09.07
18:11

Такам значи моля кажете ми правилен ли ми е режима и ако имам грежки помогнете ми да ги поправя значи опитвам се да качвам 4исто мусколна маса без мазнини обаче сега след като почнах даскло и сичко се обърка .Втора смяна съм и започвам във 1:30 кажете ми правилен ли е следния режим на хранене 8:00-150 грама овесени ядки със 1 кофичка кисело мляко .От 9:30 до 11 часа тренирам и във 11 ям 150 грама пилешки гърди със 150 грама ориз.Докато съм на даскало няма как да ям качествена храна затова ям някакъв сандвич като гледам да е с пилешко и когато се върна във 6:00 ям 150 грама пилешки гърди със 150 грама салата вечерта към 9:30-10:00 ям 1 кофичка кисело мляко със 3 белтъка и 1 жълтък. На 15 години съм ако е от значние и пия по 2 пъти на ден суроватачен протеин преди и след тренировката а в не тренировъчен 1 път към 5 часа (нося си протеина в даскало) и това е като цяло моля поправете ме ако греша мерси предварително :)

19.09.07
10:57

Към колко часа лягаш да спиш?

BB

19.09.07
12:09

еми лягам си към 10:30 , 11:00 а програмата жярна ли ми е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1