18.09.07
16:59
Здравейте .. Искам да ви запитам по въпроса за ММ.Значи занимавам се с фитнеса вече 9 месеца но това което до сега съм направил не ме радва много , липсват ми килограмите.Аз съм на 16г тежа 61 кг и съм висок и 178.Знам че за един билдер който иска да качва мм трябва да яде поне 5 -6 пати (а даже и 7 съм чувал) на ден , но нямам толкова апетит за да направя 6 хранения.Та въпросът ми е понеже се смятам за все още новак във фитеса ИМА ЛИ НАЧИН ТОЗИ АПЕТИТ ДА МИ СЕ УВЕЛИЧИ ?
18.09.07
17:02
тренирай рано сутрин, 8 часа примерно
18.09.07
17:12
да ама съм на даскало от 7:30 и няма такъф вариант
18.09.07
17:30
тогава го измисли....тренирай в 6 и 30 но то пък фитнесите не са денонощни...ми тогава не знам, тренирай веднага след даскало, поне за останалата част на деня да ти приижда повече
или напъвай се!
18.09.07
17:48
какъв смислъл има от това да тренирам рано сутрин ? просто не че споря но не разбирам :)
18.09.07
20:11
nito pyk az, priemi go na doverie, prosto e taka, az samiq treniram rano sutrin
Много просто ядеш под час, примерно ядеш в 13.00ч, после трябва да ядеш в 16.00ч но не ти се яде, какво правиш...ами ядеш, после пак в 19.00ч и т.н. след няколко дни тялото привиква и апетита ти си идва естествено.
19.09.07
04:16
казано от Alkorin на 18.09.07, 21:16:
Много просто ядеш под час, примерно ядеш в 13.00ч, после трябва да ядеш в 16.00ч но не ти се яде, какво правиш...ами ядеш, после пак в 19.00ч и т.н. след няколко дни тялото привиква и апетита ти си идва естествено.
Братле вече 9 месеца от както тренирам и се мъча да спазвам това проклето ядене но не става уе .. бахму човека съм аз :down:
Вкарай по тежки упражнения които са по изморяващи за тялото и апетита ще си дойде.
19.09.07
10:23
аз тренирам вече от месец и една седмица по тази програма , кажете ми дали става за нещо и ако не моля за поправката и или за някоя от която ще имам полза :
1-ви ден : гърди ; бицепс ; корем
2-ри ден : почивка
3-ти ден : гръб ; трицепс ; корем
4- ти ден почивка
5-ти ден : Рамо ; трапец
6-ти ден: крака ; корем
7-ми ден: почивка
Приемам всякакви корекции по програмата ми ;) :) едно голямо THANKS на всички ;)
Относно програмата ти - пробвай това: http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459341 - резултатите са невероятни!
Второ - за храненето, ядеш под час, с всяко хранене приемаш пълноценен белтък. Почети по този въпрос. Приемай въглехидрати с по-висок гликемичен индекс. Так ане само ще почнеш да качваш ММ, ами и ще имаш повече апетит. Вземи си и витамини Б комплекс, също влияат на апетита.
Но въпреки всичко от опита ми с хората - ако метаболизма на даден човек изисква 3000ккал на ден, то той трябва да приема около 3600-3700 за да качва оптимално количество ММ, с минимално количество мазнини, разделено на 6 хранения това са 600 на порция. Едно парче мазна пица е повече - ако ядеш 3 пъти по над 1000ккал няма как да имаш апетит за 6 хранения....
Храни се обилно на закуска освен това - пропускането на закуската води до намален апетит и загуби на ММ, забавен метаболизъм и тн. Храни се МНОГО обилно след тренировка също. Резултатите ще почнат да идват.
19.09.07
14:47
Ами яж по малко всеки път. Не да се натъпчиш на обед и да чакаш след два-три часа да си гладен.
19.09.07
16:18
казано от Veseliq на 19.09.07, 10:36:
Относно програмата ти - пробвай това: http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459341 - резултатите са невероятни!
Второ - за храненето, ядеш под час, с всяко хранене приемаш пълноценен белтък. Почети по този въпрос. Приемай въглехидрати с по-висок гликемичен индекс. Так ане само ще почнеш да качваш ММ, ами и ще имаш повече апетит. Вземи си и витамини Б комплекс, също влияат на апетита.Но въпреки всичко от опита ми с хората - ако метаболизма на даден човек изисква 3000ккал на ден, то той трябва да приема около 3600-3700 за да качва оптимално количество ММ, с минимално количество мазнини, разделено на 6 хранения това са 600 на порция. Едно парче мазна пица е повече - ако ядеш 3 пъти по над 1000ккал няма как да имаш апетит за 6 хранения....
Храни се обилно на закуска освен това - пропускането на закуската води до намален апетит и загуби на ММ, забавен метаболизъм и тн. Храни се МНОГО обилно след тренировка също. Резултатите ще почнат да идват.
Veseliq благодаря ти за обилната инструкция но понеже съм скаран с английския а казваш че програмата е добра , били ми я превел на нашенския си БГ :) естесвенно ако не те затруднявам .. адски много благодарности към тебе братле ;)
19.09.07
18:57
Аз нямам проблем с хапването, но съм чувал, че се пие бирена мая за апетит. Който пие да сподели впечатления.
20.09.07
08:14
казано от tbby на 19.09.07, 18:57:
Аз нямам проблем с хапването, но съм чувал, че се пие бирена мая за апетит. Който пие да сподели впечатления.
Мисля че някой от модераторите на сайта каза че бирената мая увеличава апетита. Според мен темата почна да се изчерпва. Раздели храненията си. Направи си 3 основни хранения-сутрин, обед, вечер и между тях вмъквай малки хранения.
20.09.07
19:20
Точно пък вечер трябва да е малко храненето - почти само белтък( бавен). Но зависи за какво приемаме “вечер”.
24.09.07
11:30
аз пробвах с бирена мая но нямаше ефект