17.09.07
19:15
Та значи последно време гледам да си давам повече зор в тренировките,а ще почвам и Киокошин карате.Та последно време съм непрекъснато гладен-хапна и след час-два пак съм гладен.Мисля,че не си набавям достатъчно протеин?!?Кажете на какво се дължи това и дали е добре да си купя една кутия протеин?
Ако се стигне до купуване на протеин пак ще се допитам до вас на коя марка да е ;)
Как определяш, че протеина не ти стига? Щом не ти достига, да спокойно можеш да си закупиш. Марка - Оптимум, Юнивърсъл, Нау, Чемпиън....дал бог протеин, но все пак прецени добре какво ядеш и виж в разните таблици какво количество белтък приемаш, ако не и точно, то поне горе-долу.
Ям точно както преди-наблягам на месо-пилешко или свинско,но изчистено филе без почти никакви мазнини,а и то като се метне на скарата те изтичат :lol: .И последно време макар,че ям както преди съм непрекъснато гладен-това го отдавам на недостик на някъква хранителна група,а като трениращ човек(е макар и не професионално,но си тренирам) го отдавам на недостиг на протеин.Възможно ли е да не ми достига протеина,защото си давам повече зор в тренировките от преди??