Армия

20.09.07
17:44

Винаги са ми харесвали военните и всичко свързано с тях и дори по едно време си мислех да се запиша във военно училище.Та искам да попитам струва ли си да се захваща такова нещо в България и за тези които са били в казарма ако може да разкажат малко за живота там.Също да попитам каква е физическата подготовка в казармата.

Не се залъгвай, че в казармата ще постигнеш отлична физическа форма.

Да станеш военен е едно от най-безперспективните и потенциал-пропиляващи неща, които може да свършиш!

(лично мнение)

20.09.07
21:59

казано от Ради Хаджирадев на 20.09.07, 20:10:

Да станеш военен е едно от най-безперспективните и потенциал-пропиляващи неща, които може да свършиш!

(лично мнение)

Споделям ти мнението напълно!

21.09.07
04:18

И аз съм на това мнение.

21.09.07
06:05

(лично мнение)

200% подкрепям мнението ти! по-безсмеслено занимание (”професия”) едва ли може да се измисли (за БГ говорим)

22.09.07
19:35

казано от VoiD на 21.09.07, 06:05:

(лично мнение)

200% подкрепям мнението ти! по-безсмеслено занимание (”професия”) едва ли може да се измисли (за БГ говорим)

Един от брачедите ми е виш военен и ваобще не е така как си го мислите и е към ДС

23.09.07
09:52

Поред мен си е чиста загуба на време.
Нито заплатата си заслужава нито пък каквото и да било.Връзват те с договор като всеки следващ е за повече години.Абе въобще май тука казармата не е за мъже. Като гледам последно време много жени кандидатстват и работят но за тях е по-добра алтернатива 420 лв. за сравнителен лешперлък в поделението пред примерно 25о сервитьорка.Единственото което си заслужава за привилегиите пред държавата , особено ако искаш да теглиш кредит за нещо :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1