20.09.07
17:44
Винаги са ми харесвали военните и всичко свързано с тях и дори по едно време си мислех да се запиша във военно училище.Та искам да попитам струва ли си да се захваща такова нещо в България и за тези които са били в казарма ако може да разкажат малко за живота там.Също да попитам каква е физическата подготовка в казармата.
20.09.07
19:04
Не се залъгвай, че в казармата ще постигнеш отлична физическа форма.
20.09.07
20:10
Да станеш военен е едно от най-безперспективните и потенциал-пропиляващи неща, които може да свършиш!
(лично мнение)
казано от Ради Хаджирадев на 20.09.07, 20:10:
Да станеш военен е едно от най-безперспективните и потенциал-пропиляващи неща, които може да свършиш!
(лично мнение)
Споделям ти мнението напълно!
(лично мнение)
200% подкрепям мнението ти! по-безсмеслено занимание (”професия”) едва ли може да се измисли (за БГ говорим)
казано от VoiD на 21.09.07, 06:05:
(лично мнение)
200% подкрепям мнението ти! по-безсмеслено занимание (”професия”) едва ли може да се измисли (за БГ говорим)
Един от брачедите ми е виш военен и ваобще не е така как си го мислите и е към ДС
23.09.07
09:52
Поред мен си е чиста загуба на време.
Нито заплатата си заслужава нито пък каквото и да било.Връзват те с договор като всеки следващ е за повече години.Абе въобще май тука казармата не е за мъже. Като гледам последно време много жени кандидатстват и работят но за тях е по-добра алтернатива 420 лв. за сравнителен лешперлък в поделението пред примерно 25о сервитьорка.Единственото което си заслужава за привилегиите пред държавата , особено ако искаш да теглиш кредит за нещо :)