Въпрос

14.09.07
19:11

Сутрин преди тичане в кафето дали може да сложа малко обезмаслено мляко?

По принцип не съм сигурен, но не би трябвало да му се променя качествения състав. С 1 дума - може. Ама изчакай още мнения.

Толко ли ти е гадно чисто?

15.09.07
05:19

Не ми е гадно,но с мляко ще ми тане по-хубаво.

TB

15.09.07
07:48

Не подбирай храната по вкус, а по качество... Май Митко Димитров го беше казал.
Това да не е детска градина :)
И аз от 2 седмици съм спрял захарта. Кафето не ми е вкусно без захар, ама се понася.

15.09.07
08:24

според мен няма да ти нарушат диетата около 25 калории, а щом е и обезмаслено, може и толкова да няма ;-) .

15.09.07
09:32

Понеже не съм фен на кафето  , ти препоръчвам кофейнови табове :) . Иначе не вярвам да е направи огромна разлика малко обезмаслено мляко , но не прекалявай щото има лактоза се пак .

15.09.07
14:30

Еми и аз смятам,че 50гр мляко в кафето няма да ми навредят.Все пак на 230г в обезмасленото мляко има 83калорий,8гр протеин,12гр въглехидрат,0 гр мазнини.tbby не говоря за захар,а за мляко.Захар и аз не консумирам или поне не често.

Мнението беше редактирано от Ест на 15.09.07 15:37.

KL

20.09.07
21:36

Няма да навреди.

ПП: Въпрос:
Ако сте в пустинята и видите човек пред умирачка от глад(не говорим за жажда), а вие имате само захар и домат с равна маса. Кое ще му дадете? :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1