Syntrax ?!?

11.09.07
19:35

Аве това изобщо възможно ли е или тия от фирмата са си намерили наистина вдъхновяващ писател на описанията?

Ако някои е ползвал този или подобен протеин на Синтракс, моля да сподели, какво мисли за него. Та цената му е по-висока дори и от този на Оптимум и Юнивърсъл  >:(
Егати чудото, егати протеина. Без мазнини и въглехидрати, дори и 1% няма!/на описанието де :)/

11.09.07
19:43

Разбира се, че е нормално цената да е такава след като протеина е класи над оптимум и универсал. Видя ли му цената на дребно в САЩ? А тук разликата е минимална...

11.09.07
19:43

Няма по-добър протеин на пазара.Марката не подлежи на съмнения.
Повече инфо:
http://forum.bodybuilding.com/

11.09.07
19:50

http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm

Мисля, че профила на протеина е без коментар... Като вкусове също... пробвай NECTAR LATTES CAPPUCCINO или APPLE ECSTASY… вкуса мачка отвсякъде...

Мнението беше редактирано от kao на 11.09.07 19:56.

11.09.07
20:02

казано от Калоян Георгиев на 11.09.07, 19:50:

http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm

Мисля, че профила на протеина е без коментар... Като вкусове също... пробвай NECTAR LATTES CAPPUCCINO или APPLE ECSTASY… вкуса мачка отвсякъде...

Определено профила на протеина е внушаващ.
Просто тази марка е слабо коментирана във форума и затова след като прочетох описанието малко се осъмних. Е вече няма място за съмнения. :)

11.09.07
20:12

Във форума на бб-тим има много американски марки и продукти които в САЩ са хит а тук никой не ги познава - причини за това са много. Просто човек трябва да се интересува какво става в САЩ, а не да твърди, че протеина на оптимум е номер едно (не че марката не е добра) и че всичко друго трябва да се приравнява с него... просто това не е точно така :)

11.09.07
20:17

Така е, как ми е втръснал тоз ON ... aма като имам още 5 либри :D

казано от emzo на 11.09.07, 20:17:

Така е, как ми е втръснал тоз ON ... aма като имам още 5 либри :D

Ам тва е щото си лаком...  :coolsmirk:

И аз давам глас за Синтракс. На вкус и миксабилити е много добре. Профилът е без коментар. Който има парите, нека го пие и само да спомена: ОН съвсем не е висша класа :)

12.09.07
05:31

Хах, то аз си зимам GS, защото не е много скъп хубаво съотношение качество/цена. А иначе, ако става въпрос за най-качествен протеин това е GF Pro на ErgoPharm като той е малко по-добър от този на синтакс заради Growth Factor-а повече се качва маса. По-добри от тези 2 протеина едва ли ще намерите, пък са скъпички. Ако имах възможност бих си купувал само от тях :) .

SL

22.09.07
13:59

А някой може ли да каже как да го приемам. Преди и след тренировка, след нея и преди лягане, като заместител на храненето?! :)

22.09.07
15:39

Ако питаш за нектара наи-добре е след тренировка ,ако имаш средства сутрин на гладно,преди тренировка и след тренировка може.Искам да попитам за Matrix кога трябва да се приема .

SL

22.09.07
16:07

казано от Nexius на 22.09.07, 15:39:

Ако питаш за нектара наи-добре е след тренировка ,ако имаш средства сутрин на гладно,преди тренировка и след тренировка може.Искам да попитам за Matrix кога трябва да се приема .

Да, за нектара питам. Аз след тренировка си го пия,  но не е проблем да остана и така, нали? В смисъл, че не е на 100% задължително да го приемам и преди тренировка примерно. Разбираш ме какво имам предвид - това не е нутрим от 25 лева :P

22.09.07
18:06

казано от sluzko на 22.09.07, 16:07:

казано от Nexius на 22.09.07, 15:39:

Да, за нектара питам. Аз след тренировка си го пия,  но не е проблем да остана и така, нали? В смисъл, че не е на 100% задължително да го приемам и преди тренировка примерно. Разбираш ме какво имам предвид - това не е нутрим от 25 лева :P

Разбирамте.Аз правя така:
45 мин преди тренировка пия 25г протеин на биотех(750г -35 лева) +ябълка и 5 гр креатин на Биотех.30 мин след тренировка вземам 30г протеин Universal (защото смятам ,4е е по-качествен от този на биотех,но ако имаше представител на синтракс във Варна бих си ползвал нектара за след тренировка)+1 банан и 2 лъжици мед + 5 гр креатин.А бе ако ползваш само нектар аз бих го вземал така:В нетринировъчен ден преди закъска веднага като стана,а в тренировъчен след тренировка само.Все пак 75 лева са си 75 лева.

Мнението беше редактирано от Nexius на 22.09.07 18:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1