22.09.07
15:29
Добре, водя един спор с човек, който претендира, че знае всичко. Значи можете ли да ми обясните някакси за кфоточно са добавките и там протейна и т.н. Щото ми писна да ми обяснява глупости, аз му казвам нещо той ми обяснява, че протейна бил вреден ... нз си кфо.
Много ще съм благодарен.
22.09.07
16:57
Да спира пилешкото и яйцата тогава....
22.09.07
19:32
Хранителните добавки се използват когато имаш хранителен режим !
Ами нека си разбира ... протеина си е хранителна добавка или по точно скъпа храна :) примерно ако не можеш да си набавиш необходимия протеин ( белтък) от храната го взимаш на прах ;) пък на разбирача наистина му кажи да изчисти менюто си от храни богати на белтъчини и да изчака да види резултата :)
казано от bodybg на 22.09.07, 15:29:
Добре, водя един спор с човек, който претендира, че знае всичко. Значи можете ли да ми обясните някакси за кфоточно са добавките и там протейна и т.н. Щото ми писна да ми обяснява глупости, аз му казвам нещо той ми обяснява, че протейна бил вреден ... нз си кфо.
Много ще съм благодарен.
Нека уточни първо защо протеина е вреден според него, защото така би било по-лесно - той ще си каже тезата и съответно ще получи оборването й. Иначе простичко казано добавките са си добавки към основното - храната! Просто няма как да си набавиш нужното количество глутамин да речем от храната в необходимото време и т.н. Суроватъчния протеин също няма заместител, поне аз не знам да съществува друг толкова бързо усвояващ се протеин в друга форма...