11.10.04
14:31
Какво мислите за този спорт?С него дали може да се направи хубаво тяло?Подходящо ли е за лица като мен на по 15-16 г?
11.10.04
23:06
тва не е спорт тва е танц.Пък и за да го започнеш вече трябва да имаш що годе еластично и силно тяло.Та ако го имаш по-хубаво си отиди у залата където ще го развиеш не чакай от брейка да станеш по здрав (по-гъвкав само)
12.10.04
12:56
ХАХАХ най накрая някой да попита нещо такова хахаха. аз се занимавам с break от 17 години, 86 почнах, ами кво да ти кажа, както при всички други танци или спортове , не можеш да развиеш цялото тяло наведнъж то е ясно,
Ама аз поне не познавам един бреакер които да няма яко тяло,
развива се трицепс, рамо, гърди,
предмишница, корем, задник, крака, лошото е че бицепса не се натоварва при break, а при това ще си и запазиш гъвкавостта и бързината, Ако си решил да вдигаш и да танцуваш, ще ти кажа само че ако за хипертрофия тренираш ще ти се забави танца, и ще станеш малко тромав,
Успех Стан
12.10.04
12:59
А за твоята възраст мисля че е доста подходящ, за изграждане на една основа във няколко, посоки
13.10.04
22:43
Не стават ли доста контузии от това?
мне аз също се занимавам а съм на 16 ...е случвало ми се е да си навехна китката ...и да ме болят китките и коляното но това е :lol: иначе изживяването по състезания е яко :lol:
Враца МТ
ТОва е ТАНЦ !!!
Танцувах брейк 1 година.
Заздравях в ръцете като сила но видимо не.
Китките ми станаха изключително здрави.
Но имаше и много контузии.
Трябва да се почне доста рано това начинание според мен.
НО все пак е изключително забавно.
Дори сега то време на време поигравам като се напия в някоя дискотека...
14.12.04
21:48
абе хора ако искате да станете бреикър нема ко да мислите за бодъбулдинг ;) Тялото при бреикът се изгражда и заздравява обаче при тези интензивни и чести натоварвания не можем да говорим за големи мускули А и при всички резки движения има доста голям шанс да се контузиш което никой не би искал да направи :) PEACE \//
Според мен, брейка и фитнеса могат да вървят ръка за ръка, но като break-а се изведе на първо място :wink:
Ако хабиме много енергия при бреика забравете за успехи в бодибуилдинга. Бодибуилдингът може да върши работа само за по-голяма работоспособност в бреика.
по-здрави
Аве той Денис Джеймс не е ли бил брейкар преди да стане билдър ?Или се бъркам ?
25.12.04
20:18
Има доста бреакери културисти(аз не съм културист, ама бреакер сам все още активно)
обаче за целта не трябва да си висок, защото няма да можеш да се движиш после
от тренировка за хипертрофия се загубва бързината и експлозивността , която е при бреака неотлъчна
така че трябва и за бързина тренировки да се правят, и разтягане разтягане разтягане
Между другото това е танц, нищо че има доста сила и акробатика в него
ето малко имена на бреакери културисти
може и да има в нета нещо
bboy ivan, iron monkey, lil tim, bboy junior, mr.animation, има още много изроди с доста килца които още скачат като луди
25.12.04
22:42
Покажете някоя снимка де.
12.03.05
19:26
А ве бреика е за гъзария по дискотеките!