23.09.07
15:44
Искам да питам тези, които са си поръчвали добавки от САЩ през приятел. Как стои въпросът с митниците на летището, правят ли проблеми за протеин примерно (аз съм хвърлил око на 10 lb. :red: ).
Един приятел лятото беше в америка при леля му и си донесе няколко вида добавки обаче на митницата стават страшни проблеми,видили се бял прах,всичко си вика тва е дрога!
е, все пак ги е внесъл, така ли? че не искам да се окаже, че съм си хвърлил парите на вятъра...
23.09.07
18:24
Абе запечатани ли са ... + тва съм чувал, че не правят проблем само тука в българия някой да не се заяде :Д
Мнението беше редактирано от difference на 23.09.07 18:26.
27.09.07
17:47
казано от HoBaKa на 23.09.07, 15:44:
Искам да питам тези, които са си поръчвали добавки от САЩ през приятел. Как стои въпросът с митниците на летището, правят ли проблеми за протеин примерно (аз съм хвърлил око на 10 lb. :red: ).
Току-що един приятел пристигна от Щатите с 2 опаковки Animal Pak, 2 Animal Pump, един MStack и един Stack2; 3 oпаковки по 300 грама глутамин, една опаковка от 1100гр креатин и една опаковка Lipo6 (двата пъмпа и стака ги донесе за мене). Не са му направили НИКАКВИ проблеми никъде.