Дневник - Корд

Темата е заключена.
CO

19.09.07
09:44

Сутринта станах в 7:30 слязох с колелото до фитнеса, изпуших отвън една цигара и влязох, направих 2 серии хиперекстензии за загрявка след което минах към мъртвата тяга

1 серия разгравяща само с лоста и 3 други(отскоро правя мъртва тяга опитвам се да правя правилно изпълнение и не слагах много големи килограми) сериите ми бяха 32, 44, 56 със по 12-8 повторения

след което направих 3 серии набирания с широк хват пред гърди близо 6 повторения всяка

след това 4 серии чукове една само с лоста и три други една с подхват и другите две с надхват, опитах се да бъда по наведен от обикновено и го почувствах по силно в гърба но и в бицепса
сериите бяха 32-44-56 със по 12-8 повторения

след това направих 3 серии на една странна машина за гръб, сядаш, горе има 3 вида ръкохватки, и дърпаш тя също е за гръб и доста добре я усетих
след което бях доста изморен и направих 1 серия вертикален скрипец и преебах машината след което направих упражнение за задно рамо 2

сутринта ядох 2 банички, към обед ще ям хамбургер, а вечерта каквото има, по принцип съм абсолютен мезоморф...стаж 4 месеца...165-65

CO

19.09.07
19:33

преди малко хапнах боб с хляб и чесън и луканка и кашкавал и вафла

казано от Cord на 19.09.07, 09:44:

Сутринта станах в 7:30 слязох с колелото до фитнеса, изпуших отвън една цигара и влязох...

Пробвай следващия път да влезнеш без да изпушиш цигарата, вратата пак ще се отвори - мисля, че и повече сила ще имаш.

CO

20.09.07
20:02

днес ядох баничка хамбургер кифли с мармалад 2 яйца и грозде и вафла

нищо не съм тренирал само по едно време нещо ми текна та си стречвах бицепсите и трапецо

20.09.07
20:08

Храненето е под всякаква критика. Единственото полезно, което видях бяха кашкавал, 2те яйца и гроздето... за пушенето няма да коментирам.

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 20.09.07 20:10.

CO

21.09.07
08:04

Днес станах в 7:30,  слязох с колелото до фитнеса и пропуснах да изпушвам една цигара, влязох, разгрях стречнах се и направих 3 серии набирания с тесен подхват за бицепс, последната от която беше с тежест 10 кила

след това направих 21, а след това направих концентрично с негативни повторения 3 серии

след това 3 серии повдигане на щанга от лег с тесен хват , при всяка следваща вдигах килцата

след това разгъвах дъмбел с две ръце зад врат, 2 серии

след това изтласквах трицепси на трицепс машина, 3 серии при всяка селдваща вдигах килата

и накрая завърших с трицепсово разгъване на горен скрипец с подхват

след това навивах и  развивах за предмишница с едно с въже което го усетих мноооого перфектно

след това направих три суперсерии за корем, нормални си коремни преси от отрицателен лег след това пводигане на краката от вис
последната ми серия на коремните беше с тежест зад врат

всичко това ми отне около час и 10 минути през което време пийнах 1 литър изотон :Р

сутринта закусих с кифли с сирене и истинско чисто и хубаво прясно мляко

следобед се очертава да ям хамбургер, а довечера не се очертава да ям нищо свестно, но се надявам да греша

знам че имам ужасен проблем с храненето, но не мога да си изготвя диета нещо

ако продължавам да се храня така цяла зима много лошо

CO

23.09.07
14:49

днес съм хапнал едни макарони и една риба с картофи и тва е, вечерта най вероятно да хапна баничка или некоя вафла

TB

23.09.07
17:39

Нали знаеш, че се расте в нетренировъчните дни... Или не знаеш?
Не виждам смисъл в нетренировъчните дни да ядеш по-малко или да не ядеш изобщо...
Ако си ектоморф обаче - няма смисъл, откажи се ;)

CO

23.09.07
21:46

ако бях ектоморф щях да се самоубия, спокойно, но не съ м

другото което е просто съм си злояд доста затова ям малко което е лошо не го правя поради други причини

CO

24.09.07
07:20

Днес станах сутрин раното към 7:30 и отидох на фитнес

Лег, 5 серии първата разгрявяваща последната напомпваща

обратен лег, 3 серии

3 серии кофи

Машината на ужаса - 3 серии, не я усетих изобщо само се опита да ме преразтегне, тъпата машина,

Кросоувър 3 серии,

Пулоувър една серия и проплаках от рамената

Раменни преси пред врат, 2 серии и проплаках от рамената

разтваряне на дъмбели от стоеж 2 серии и пак проплаках от рамената

коремни преси и вдигане на краката от вис, суперсерии 2 :)

CO

26.09.07
15:55

Храна, картофени кюфтета, кроасани, макарони и това беше и боза много

Тренировка, сутрин 8 часа

Набирания пред врат 3 серии, последните две седмици нещо много им се лигавя на набиранията не знам какво става правя ги ма не ги усещам пък

след това четири серии чукове 20 кила, 32, 44, 56 кила :) с подхват

следваше пулдаун и гребане с дъмбело, повдигане на рамената за трапец с щанга и вертикален скрипец :)

и лигавешка за задно рамо,  ходя с ентусиазъм голям на фитнес но понякога при некой упражнения нещо ми става

общо взето не съм доволен от днешната си тренировка за гръб изобщо

следващия един месец мисля да тренирам повече за плътност на гърба затова ще заменя чуковете с мечка и набиранията ще ги правя с неутрален хват

чудя се как да ми е сплита до началото на декември, дали да е  гърди бицепс гръб трицепс или обратното и само да довършвам ръцете, но ще го измислим имам още няколко дни време...

26.09.07
16:18

Няма никакво значение какъв сплит и какви упражнения ще правиш, с такова хранене ефект няма да има.

CO

26.09.07
16:25

e добре кво да го направя тва проклето хранене

CO

26.09.07
16:26

Спокойно, мезоморф съм, за тия 4 месеца дето тренирам има видим резултат, макар че така е ако ям повече щеше да е повече
тая зима нали ти викам требва да стана вече дебел та требва да се храня здраво ма сложно е много

CO

27.09.07
14:54

Днес, много доволен съм от тренировката за ръце

за бицепса направих едно най-здраво 21 ама адски здраво беше, и ми беше достатъчно, но след това ми текна да направя 2 серии на бицепс машината, бицепса си го усещам перфектно натрениран и му се кефя, ма има да треперя дали не съм го претренирал, но надали,

за трицепса и него го насрах, лег с тесен хват, 3 серии , френско 2 серии, трицепс машина 3 много тежки серии та до отказ стигнах на третата

и се донапомпах на трицепсовото разгъване на горен скрипец
след това навивах и развивах за предмишница и просто супердобре си натрнеирах ръцете,

CO

01.10.07
07:05

Днес е що годе добре храненето, що годе,  Сменям сплита до началото на декември, сега тренирам Гърди и Трицепс,  Гръб Бицепс, крака рамо, мисля също така да наблегна на плътността на гърба следващите неколко месеци, та за тва тяги, мечки и набирания с неутрален хват ще наблегна но ще вкарвам и по някое набиране зад врат некога, ако де ше опраим работите,  също така мисля да редувам през 1 или 2 седмици раменните преси, примерно пред врат, и разтваряне на ръцете в страни, а следващата седмица примерно зад врат и с ръцете напред, а за задно рамо си ги менкам упражненията

Станах в 7:30, хапнах мюсли с пресно млеко, и в 8 се озовах в фитнеса, разгрех рамената и трицепсите и отидох на полулега щото леговете беха заети, та разгрех една серия с лоста и след това още  3 серии, 32,44,56 кила

След това минах на лега и направих 3 серии, 44, 56, 62

След това минах на кофите и направих една серия от към 7-8 повторения без тежест, след това сложих тежест от 5 кила, след това още 10 кила и правих към 5-6 повторения с тез тежести

след това минах на пулоувъра направих една серия ма си викам, седи малко, нали щях да го правя с клековете та го оставих

и с това ми се събраха само 3 упражнения за гърди, за пръв път правя толко адски малко, но ще видим как ще ми се отрази

След това направих 3 серии френско и 4 серии тесен хват и това беше, мислех да направя корем но бях спал само 5 часа и оставих работата за срядата

най интересното е как си чувствам трицепса и гърдите...дали са натренирани добре..утре ще преценя... може би трябваше  да сложа още някое упражнение за трицепса, така или иначе ще се въстановява цели 5-7 дни, но пък като го тренирам с гърдите нз дали би имало смисъл, както и да е ще видим има време, та що годе съм доволен днес

CO

01.10.07
07:07

След малко време ще хапна един омлет с 3 яйца, но после ще ми се наложи да ям хамбургер мжое би

CO

03.10.07
07:10

Яденето...хапнах миленка, след малко баничка, понеже няма друго...хранителен режим си е много работа да изготвям затова само ще ям по избирателно, ще ям повечко пилешки пържоли и яйца и русенско варено чат-пат  и мюсли...ако де ше оправим и храненето живи здрави...

Значии...днес мнооого добра тренировка гръб и бицепс

8:10 влезнах в фитнеса разгрех бицепсите с 2 гири по пет кила и направих 2 серии хиперекстензии,

след това 3 серии мъртва тяга...  32,44,56 повторенията не знам, на усет...доволен съм от нея мисля че що годе я правих правилно

след това набирания с неутрален хват 3 серии последната от която с пет кила тежест на кръста

последва гребане с дъмбел, 3 серии повторения не знам, на усет, но надали съм направил повече от 10
(пирамидно всички упражнения правя)

след това най-здрава,най-хубава мечка, пак  3 серии пирамидни, и викам стига ми за гърба

след това направих едно 21 за бицепс - насрах сееееее,душата ми изкочи супердобро упражнение :)

след това нещо се разлигавих и направих една лека серия скотово която след 21то ми се стори тежка и едно последователно сгъване с дъмбели, ама от тея немаше смисъл :)

последва една молитва и повдигане на краката от вис... докато правех всичко това пийнах 1 кило изотон....

по принцип трябва да ходя на фитнес чааак у петъко, но не мога да издържа, зажаднял съм за клекове и пулоувъри и ше ида утре, не ме интересува :)

CO

03.10.07
17:23

3 яйца и чаша пресно млеко - първото качествено нещо което съм хапнал от векове :Р

CO

04.10.07
10:08

Днес много интересна работа

10:30 некъде баничка

към 12:30 някъде като свърших тренировката пийнах един протеин...от фитнеса си го зех за 1 лев :)

Тренировката:

Клекове, 10x10, 20,20, 75,70,65,60,55,50,45(пълни клекове които ме довършиха) последните три ги направих в суперсерии с пулоувър щото го забравих в началото :(((
Лег преси за прасец, 2 серии..50 кила и 75 кила нз по колко повторения,
тяга с изпънати крака - лигавешка

Раменни преси пред врат - лигавешки само с лоста и с 2 по пет но усетих болка и спрех

Суперхубави любими Военни преси - 3 серии не усетих болка но кеф в рамото

Много хубаво влизащи Арнолд преси - страшни са

дърпане на гири от лицев полулег тва за задно рамо

и некъв вертолет направих или хеликопер нз как се казва, това зад кръст дето е

3 кофи за трицепс - за проба само

повдигнах си 5-6 пъти краката от вис и ми писна да се занимавам с глупости

а да и загрявка 10 минути вело аргометър

CO

04.10.07
10:36

русенско варено с яйца хапнах :)

CO

05.10.07
07:54

Днес няма да тренирам...но ще опиша болките си..болят ме рамената, трапеца,гърба, задника, прасеца, и се чудя защо толко много ми влизат клековете в задника, уж правилно ги правя...

Нормално е да “влизат” там.

CO

06.10.07
17:41

Днес цял ден не съм ял нищо, сутринта само някакви кифли, вечерта боб, филии с шоколад, месо и чипс

от 4 до 6:30 съм ритал и разтегнах нещо май адуктор беше не знам, нещо близо до тъшаците ме боли ма не са тъшаците определено, и една от главите на квадрицепса ме боли мн лошо

CO

08.10.07
07:02

Днес много зле

Лежанка 5 серии килата 20, 20(разгревка щот рано сутрин в 8:30 тренирах)  после 32,44,56,65 , с последната тежест 2-3 повторения, това е последната ми тренировка за гърди, до началото на декември, почвам специална програма от следващата седмица....

кофи, 3 серии по 8, втората серия с 6 кила тежест, последната с 2, адски добре ги усетих

още от вчера ме болеше лакътя незнайно защо и оттук почнах да се изаквам на целата тренировка

полулег с некакви мизерни кила, мисля че с 32 и 50 кила го правих и заебах гърдите, а уж трябваше и флайс да правя

лег тесен хват правих, 32,44,56 и пак боля лактътя,
после уж френско с 22 кила, но нямах желание а и снощи бех пил макар и малко, вечерта бях спал малко, сънувах дъмбели, събудих се по некое време и си мислех че е време за тренировка но е било още рано и просто днес не знам..четвъртък ще направя леки гърди и трицепс ;)

08.10.07
11:01

последната ми тренировка за гърди, до началото на декември, почвам специална програма от следващата седмица....

Ще минаваш на тренировки на цялото тяло или ....ще е програма, в която не се тренират гръдните мускули?
Дай малко повече инфо. :)

CO

08.10.07
14:27

Ами програмата е точно шест седмици и се тренират само ръце, 4 упражнения за трицепс и три за бицепс изпълнявани по специален начин..

първите две седмици се тренира два пъти седмично,  третата седмица се тренира три пъти седмично, четвъртата по четири пъти петата седмица по пет пъти и шестата шест пъти,

доста интензивна специализирана само за ръце програма казват супердобра и позволява на ръцете да реализират феноменален растеж, но ще ви кажа резултатите в началото на декември, когато ще почна пак още една специализирана програма(10-10-10) състояща се само от Клекове,лежанки и бицепсово сгъване

08.10.07
18:19

По-добре я заеби тая програма да няма в началото на декември “ръцете ми спаднаха драстично” тема а пък за програмата състояща се само от клекове ,лежанки и БИЦЕПСОВО СГЪВАНЕ  :bug:  :wow:  без коментар

09.10.07
07:02

Корд - тия програми, откъде ги изнамираш?
Това с ръцете...не знам, как ти е хрумнало, кой ти го е казал или къде си го прочел, ама е под всякаква критика.
“Клекове,лежанки и бицепсово сгъване” - ако беше написал - клек, лег и тяга....ок, ама клек, лег и бицепсово сгъване звучи много странно.

CO

09.10.07
07:09

Желание да експериментирам не ми липсва, ще пробвам пък ще кажа резултатите,  от опит глава не боли :) може пък и да проработи

CO

10.10.07
08:02

Днес сутринта

мъртва тяга 5 серии 2 от които разгреващи

Мечка 3 серии мн хубави

лигави набирания не знам колко серии и по колко

накрая машина на ужаса за гръб, дърпах там дърпах, чекнах се, па не знам кво стана

след това чуково и накрая 21 и си бегах ( с болки у левия лакът)

Пийнах един протеин и сега мусака ям

CO

12.10.07
07:28

Днес съм доволен от тренировката...

клекове - 4-5 серии, обаче не се постарах с тежестта- още спях и ме мързеше, последната серия беше в суперсерия с пулоувър щото забравих преди това да го правя на суперсерии с пулоувъра

след това лег-преси 60-90-120 кила(брей, то било лесно бе)
след това мислих да правя бедрено разгъване и сгъване но викам, заеби, разгъване не ми се правеше, а и надали щеше да има мн смисъл от него, а сгъване още ме боли задната част на бедрото от тягата в сряда
и минах към рамото, легнах на бедрата и разтварях яко, за задно рамо,но само 2 серии, след това направих онова зад кръст дето е, то го усетих доволно но по едно време лявата ръка почна да ме боли странно и то доста повече от дясната не знам защо
след това направих 3 серии арнолд преси, много съм доволен о тях, макар че на последната серия за малко щях да се осера защото не очаквах да са ми тежки килата и почнах рязко и килнах леко с лявата ръка, но после почнах бавно и плавно и стана работата,
след това направих военни преси и се накефих максимално...
опитах се да направя молитва на скрипец, но ме беше срам да го правя коленичил на земята, и се опитах да го направя на скрипеца но не успях да фиксирам краката и не стана затова направих 1 суперсерия лег, с вдигане на краката от вис, но бях изморен и нервиран и си бегах

усещам някаква болка в дясната страна на кръста, особено като се навеждам и изправям, нерв ще да е!

Прекалено много ме кефят тея военни преси, затова търся начин да избича рамото два пъти на седмица

и така ще стане независимо от какво, може единия път да е по леко другия по тежко, но ще е 2 пъти на седмица,

може би понеделник с гърдите да правя предно и средно, сряда задно, петък цялото рамо..но ще го измислим...

другото което е, чудя се дали да не преместя трапеца при рамото, сряда правя тяга и не правя трапец, но ако преместя трапеца петъка...ще видим...

Сутринта макарони...после ориз ще ям...и вечерта може би мюсли..и това ще го измисля...дано ми е ок кръста и дано утре не ме болят краката, защото неделя мисля да поритам с приятели, вече не карам изобщо колело, и водя заседнал живот и добре ще ми дойде, защото само тренировката ме разнообразява, това е за днес

12.10.07
10:43

Рамото се възтановява много бързо и можеш да го тренираш и 3 пъти седмично, но така че да не пречи на другите мускулни групи и с 1 ден разтояние между отделните тренировки.

CO

12.10.07
11:21

Така както съм го разпределил не пречи нали? демек Гърди Трицепс ПРедно Средно рамо, Гръб бицепс задно рамо, и крака цяло рамо

или пък да го направя

гърди трицепс цяло рамо,  гръб бицепс цяло рамо и крака цяло рамо

кое ще е най добре, та да мога да си тренирам повечко рамо ?

12.10.07
11:32

Можеш и втория вариант ако го чустваш възтановено рамото.

CO

12.10.07
11:34

няма вариант да стане прекалено голямо и грозно нали ?

CO

12.10.07
17:16

Днес още

Мач на дъжд, ако тичам така всеки път нищо чудно докато дойде време да влизам в казармата да ги взема 1км за 3;30

Ориз с хубаво месо агнешко ще да е, Картофи с хубаво месо, Пак агнешко май, и 3 айца, и черен леб ядох, днес май е най качественото от некачествените ми хранения, браво на мен

CO

13.10.07
13:57

Днес,  сутринта към 11:30 мюсли , некъде към 3:30 ориз с месо, и към 4:50 картофи с месо, много е вероятно повече да не ям днес, а ако огладнея много може да хапна 1-2 банички към 9-10 часа

КРИТИКИ НЕ ПРИЕМАМ ОТНОСНО ХРАНЕНЕТО СИ, САМО ЛЕКИ СЪВЕТИ!

19.06.08
22:33

казано от Cord на 26.09.07, 16:26:

Спокойно, мезоморф съм, за тия 4 месеца дето тренирам има видим резултат, макар че така е ако ям повече щеше да е повече
тая зима нали ти викам требва да стана вече дебел та требва да се храня здраво ма сложно е много

Ти и да не си мезоморф,за първите 4 месеца пак ще имаш видим ефект. В началото най-бързо се расте.

BU

19.06.08
22:54

Кевин,добре че изрови тази тема.Вдъхнови ме пича.Хахаха,много ме радва! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1