Моля за съвет...

24.09.07
10:48

Искам съвет дали да взимам протеини?Понеже съм чувал,че като започваш по-сериозно фитнес,трябва и сериозна диета за покачване на маса,но не мисля,че ще успея да я спазвам достатъчно добре.Просто искам да попитам как е най-добре да тренирам и да си взимам протеини,или все пак да опитам да спазвам някакъв хранителен режим и да наблягам на някой видове ядене.Имам един приятел,който взима протеини и има ефект.Той ми съветва да си взема ,но имам и друг,който тренира от 2 години,без да взима нищо,той казва,че не е много добре,та се колебая сега.Ще има ли ефект от тренировките,ако не спазвам строго някоя диета,а примерно наблягам на определени видове ядене?А и да попитам,вярно ли е,че протеините се взимат с Аминокиселините?Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от =HENRY= на 24.09.07 10:49.

24.09.07
13:54

аз лично предпочитам диета с нея ще качиш повече поне аз съм така а наи добре е и двете не е заддължително протеина да е с амино  и другото което е само с ядене можено само на добавки не

24.09.07
20:44

Кви протеини бе бате ... Научи се да тренираш първо ... Тия боклуци не ти трябват !

27.09.07
21:57

И аз така мисля,но все пак без сериозна диета ще имали ефект?

28.09.07
00:16

казано от =HENRY= на 27.09.07, 21:57:

И аз така мисля,но все пак без сериозна диета ще имали ефект?

гледай са аз на фитнес не ходя,блъскам колко да не заспим протейнмкреатин и амино жулим като откачен ям като разпран и ефект няма,защото тичам като 1вия смахнат тип хаха т.е ефект има де 6 кила за 2 месеца,но не мисля,че е достатъчно,сега ВЕЧЕ и с креатина ще видя,но от са ти казвам,че като го включа и него ще има,демек не спазвам дити ;) Няма от кво да се притесняваш,пий си протейнче тренирай си и гледай да спиш повече и ще се наедрееш :) Са да не си купиш някъв ебати протейна на н*триум да речем,щото е пълна боза,един фр е правил тестове и изобщо съдържанието на претей и т.н дето го пише на опаковката не си отговарят. Ще си купиш хубав протейн ;) А тойве фр-та дето ти викат да блъскаш чисто... ми да ако ти се блъска цял живот като вол,давай чисто ;) Чисто се блъска до момента в който вече не може,защото мускула спира да расте в един момент и демек ти с протейнчето ще му помогнеш да продължи,така че няма от кво да се притесняваш пак казвам,давай смело ;)

ПП ама да не се самозабравиш или да се уфленкваш от тренировки,че ще се омазниш,аз търча всеки ден и за т’ва нямам проблеми,но протейна(специално тоя за маса) омазнява много,т.е ти тая мазнина ще я правиш на мускули като я тренираш,та е идеята.Казвам ти го ако не си запознат :)

28.09.07
06:31

Пипо - ще извиняваш, ама това което си го написал е ..умопомрачително.
Хранителните добавки и в частност ‘протеинчето’ са просто Добавки.
Донякъде, донякъде могат да заместят дупки в доброто хранене. Да го подпомогнат.
Хенри - тренирай и гледай да започнеш да се храниш качествено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1