23.02.04
17:58
treniram 4 dni v sedmicata (ponedelnik -gardi i triceps ; btornik grab i biceps ; 4etvartak - triceps gorni gardi i malko kraka ; i petak biceps i ramo ) moje li da treniram taka bicepsa i tricepsa po dva pati sedmi4no i po golqm efekt li 6te ima ot eventualno trenirane na tezi muskuli po vednaj sedmi4no !!! 4akam otgovori i blagodaq predvaritelno
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:17.
Пич, определено ще има фект - мускулите имат повече време да се възстановат.
Не забравай, че растеш докато почиваш, не докато тренираш.
Успех !!!
TooN до преди една седмица тренирах с една супер натоварваща фитнес програма,много по-изтощаваща от твоята и да ти кажа всички от форума ми казаха че претренирам и ме посаветваха да си я поопростя.От две седмици вече тренирам с нова фитнес програма,като всяка мускулна група я тренирам само ВЕДНЪЖ на седмица.И сега вече разбрах,че е много важна почивката.Така организма се възтановява и най-вече по време на сън мускулите растът.Послушай съвета на Eclipse :wink: .
24.02.04
21:36
INTERMAN_ напредваш бате а? Ми като ни слушаш ще напредваш, ама каква борба беше докато те убедим само :) Абе кво да ви кажа според мен ние не сме ПРО-та, че да тренираме толкова често дадена мускулна група, поне аз така виждам нещата, ако обаче някой се чувства добре така, що да не си прави упражненията...
EnTiCeR както винаги :arrow: много си прав :) .Всеки отговаря сам за себе си и чувства различно своята натовареност.На който му е леко да тренира една мускулна група веднъж на седмица да я тренира два пъти.И обратната...Аз вече се приспособявам много добре към новата фитнес програма и гледам да се натоварвам максимално.
П.П. :arrow: Всеки...сам за себе си :!:
Awe tva e individoalen sport za tova islushvaite savetite no ne burzaite da pravite vsichko po savetite na momenta i ako samo ne si vidish i popravish greshkite drug trudno shte go naparavi !
po-zdravi i uspeh