!!! Моля ви кажете си мнението относно 2 GNC продукта !!!

25.09.07
18:10

Здравейте,
имам следния въпрос:  сега си купих протейн 1.4кг. който ще ми стигне за близо месец, взех го за да натрупам мускулна маса, тъй като имам нужда и от маса и от изгаряне на мазнини ако след като го изпия си взема л-карнитин ще стане ли така че от протейна ще натрупам маса а после от л-карнитина ще изгоря мазнините но без да губия маса ? Надявам се да сте разбрали въпроса.

Относно продкутите:

1. GNC Pro Performance 100% Whey Protein (1363 g.)
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2133686&cp&kw;=350712&origkw=350712&sr=1
на опаковката пише да се пие 2 пъти на ден по 30 г. (тоест по 60 г. на ден) - правилна ли е дозировката при 3-4 тренировки на седмица ? И най-важния въппос - как ви се струва ? качествен ли е ? И какво вообще ви е мнението за GNC ?

2.  GNC Pro Performance L-Carnitine (60 tablets)
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2133706&cp&sr;=1&origkw=CARNITINE&kw=carnitine&parentPage=search
Тъй като е 500.00 мг. една таблетка значи по колко таблетки на ден ? 2 ? И как е най-добре да се приема преди, след тренировка ?

Предварително благодаря на всички.

ВИ

25.09.07
18:57

GNC е пълен шит! В САЩ в техните собствени магазини продават най-вече други неща като мъсълтек и БСН, а GNC Pro Performance са им собствена марка. Нещо като FF Вкус на Фантастико и Clever в Bila. Разликата е че там тези неща са супер евтини, а тук не са...

25.09.07
19:06

Добре, според теб е шит .. ама погледна ли съставките който съм дал с линка ?? защо да е шит? според мен е по добре от нутриум ...
Ако найстина е толкова зле препоръчайте ми марка за протейни и л-карнитин която е най-добрата.. от всички марки вообще..

25.09.07
19:24

колко пари даде за протеина?

25.09.07
19:31

26$. Моля ви отговорете изчерпателно на въпросите ми.
Благодаря предварително.

25.09.07
19:34

в долари ли плати защото смятам да намина утре до магазина да видя кво предлагат

25.09.07
19:38

Относно въпроса не очаквай чудеса от протейна а за един месец даже не очаквай нищо ако имаш добър хранителен режим протейна ще ти дойде в плюс но за толкова кратко време нищо забележително.Като му гледам профила има и по добър избор на пазара за тези пари.

25.09.07
19:45

Не съм го купувал от БГ.. в БГ незнам колко ще струва. Препоръчай ми най-добрия, както и най-добрия л-карнитин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1