Имам спор с приятел на тема мускул или мазнини!?

25.09.07
18:58

Здравейте имах спор с един приятел кажете според вас ако тренирам фитнес нормално 4 дена и ходя да ритам след това дали ще изгоря повече мазнини или ще изгоря мускул тоест то че е вредно да ама повече мазнини или повече мускул?

Темата беше редактирана от plamenht на 25.09.07 19:01.

Почти нищо не разбрах от изречението ти. Гори се и мускул и мазнини ако това те интересува. Кое ще е повече никой не може да ти каже.

25.09.07
21:14

И от двете се гори,но при подходящо хранене и добавки може да изгориш значително по-малко мускул

25.09.07
23:08

аз като активен спортис (хаднбалист) ще ти кажа,че се горят много мускули от търчането и демек трябва пак да ги изграждаш наново,абе сложно е.Фитнеса общо взето е ядене ,дигане и почивка(основно почивка),ако искаш бързи и хубави резултати,ти явно си още малък(като мене,равей гора) за т’ва си търчи наволя пий си протейнче дигай си и се кефи на живота не мисли какво ще изгориш и кво не,кво ти пука ?

Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 25.09.07 23:09.

FA

26.09.07
09:14

Ако се храниш както трябва не се притеснявай !

26.09.07
10:45

казано от faramir на 26.09.07, 09:14:

Ако се храниш както трябва не се притеснявай !

;-)

И от двете се гори.
По-голямо количество протеин ти трябва за въстановяване на мускулите и може да включиш въглехидрати като енергиини запаси. Аве като цяло няма нищо лошо от тичането, освен че по-трудно се трупа маса :)

26.09.07
19:41

Благодаря.Не аз не го казвам като проблем щото ходя да ритам напротив аз гледам да си почивам след тренировка и да се храня 4 5 пати стабилно просто един приятел дига с мен но ходи на футбол и отделно след фитнес веднага рита и после ме пита :6то не качвам килограми невиждам да съм напраил нещо:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1