лоша работа

26.09.07
04:55

Здравейте, фитнесманиаци ! Искам да ме посъветвате нещо.Снощи бях на рожден ден и както добре знаете - алкохол,ядки,мезе.
Целта ми е да поддържам кг 174/72, но сега се притеснявам заради снощи, че малко наруших режима.Та въпроса ми е - няколко дни, примерно до неделя какво да правя за да изгоря натрупаното - да огранича въглехидратите, да въртя всеки ден по 30-35 минути на вело...

26.09.07
05:38

Kaто за начало да не се вманичаваш толкова много.Нищо няма да ти стане от въпросната вечер.

26.09.07
07:56

:) Този отговор получих и от близките ми, но човек като отслабне с 35 кг и мисли даже, че и от въздуха ще напълнее пак. :) Благодаря за бързия отговор, желая ти всичко хубаво. ;)

26.09.07
09:00

Пий много вода няколко дни след запоя за да може тялото да изхвърли максимално бързо токсините от алкохола, и не прекалявай пак следващия път алкохола много вреди както на тренировките така и на теглото и нямам предвид калориите а че всява хаос в метаболизма.

26.09.07
10:58

Преди в 10те най имаше класация за 10 метода да се справим с мухмурлука и лично на мен 3 от методите най ми допаднаха:
- компот - хем е течност хем е доста сладко и възвръща нормалното ниво на кръвна захар в организма, загубено от приемането на алкохол
Лична препоръка: Тей като компота е правен със захар, може да изпиеш един фреш от лимон с мед
- глюкоза - поради същата причина като горната
- кисело мляко - еми просто доказан антиоксидант

Иначе не се вманиачавай чак толкова. Една разходка сред природата на другия ден е достатъчна да се почувстваш по-добре :)

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 26.09.07 10:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1