24.09.07
21:54
Тъй като не намерих много и изчерпателна информация за фирмата и продуктите,които предлага искам да запитам хората,които са ползвали продуктите им и по специално за два от тях.
syntraxbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=30
които е ползвал този техен продукт моля да сподели мнението си дали си заслужава парите.SWOLE V.3 - Sweet Tart Punch като гледам съставките са доста интересни :),аааа и за азотните им бустери дали са добри.Мерси предварително на всички
По здрави
Темата беше редактирана от AbaSe на 24.09.07 21:55.
24.09.07
22:06
На Синтракс няма смисъл да им гледаш съставките. Те са известни именно с това, че са винаги иновативни и ползват нови формули, лошото е че никъде не се намира инфо за тях. Продуктите им иначе са много добри. Аз семпъли само съм пробвал и към вкуса нямам забележки :)
24.09.07
22:09
Колебая се между Smole v3 и бустерите им да си взема...ако някой е пил някой от двата им продукта ще се радвам да чуя отзиви :)
Вземи си SWOLE, или пък ако имаш възможност го комбинирай с NITROUS или SYNTRA EC. Резултатите ще те изненадат приятно.
25.09.07
16:07
За зимата искам да се запася с нещо качествено,но почнах да се двуомя между дре марки...Дали SWOLE+NITROUS на синтракс или No-explode+sell mass na mns.Според теб кое ще е по добрия вариянт..Разликата в цената не е голям проблем.
По здрави
Мнението беше редактирано от AbaSe на 25.09.07 16:12.
26.09.07
08:22
казано от AbaSe на 25.09.07, 16:07:
За зимата искам да се запася с нещо качествено,но почнах да се двуомя между дре марки...Дали SWOLE+NITROUS на синтракс или No-explode+sell mass na mns.Според теб кое ще е по добрия вариянт..Разликата в цената не е голям проблем.
По здрави
Пише се BSN, а не msn;)
На много места можеш да видиш класации по гласуване и продажби и да сравниш продуктите. А можеш и да се проявиш експериментатор и да комбинираш продуктите на на двете фирми кръстосано. Може пък да настъпи някаква неочаквана химическа реакция и да станеш X-man 2.0;)
26.09.07
08:28
Тва за продажбите не ме инт...всичко е маркетинг това,че един продукт се продава по добре от друг не винаги е знак за по добро качесто не си ли съгласен с мен :).Спрях се на Синтракс....като си набавя продуктите може да направя един лог за да споделя мнението си.
По здрави
Наистина ще се радвам ако си вземеш продуктите да направиш един лог и да споделиш как биха ти се отразили при добро хранене и тренировки.
казано от Калоян Георгиев на 26.09.07, 15:18:
Наистина ще се радвам ако си вземеш продуктите да направиш един лог и да споделиш как биха ти се отразили при добро хранене и тренировки.
x2
Винаги е от полза инфо от първа ръка, точно защото има много хора, които не вярват на реклами !