26.09.07
15:17
Здр на всички.Търсих инфо за пазаруването от онлайн шопове...от темите намерих един онлайн магазин,които прави доставки до бг.
http://www24.netrition.com/
е магазина и имам следните въпроси тъй като видях,че доста хора са пазарували от него и моля в тази тема да обобщим:
1.Време за получаване на доставката
2.Колко долара струва само доставката до бг
3.Продукти,които връщат на митницата
4.Мито
5.Други онлайн шопове на ниски цени,които доставят до бг
6.Ако случайно ти върнат колета по необяснима причина на митницата връщат ли ти парите в сметката
7.С какви карти можеш да пазаруваш
Правя темата защото скоро ще направя една поръчка,а неразбирам много много английски и искам да съм наясно кое как става :)
П.П-Извинявам се на модераторите,че пуснах темата в този раздел ако има проблем преместете я
По здрави
Темата беше редактирана от AbaSe на 26.09.07 15:49.
1. Различно - от 3 дни до 24
2. Изчислява се автоматично спрямо теглото на сайта им
3. Божа работа - патил съм си
4. Ооо да и още как.Не забравяй, че има и ДДС освен мито.
5.Има, но не ги казвам.
6.Да, но без пощенските разходи
7. В зависимост от банката.Потвърдени - ЦКБ, ДЗИ, ПИБ, с други не съм пробвал.
Вчера ми пристигна една поръчка, въпреки молбата ми за по-ниска стойност на митническата декларация и отговора от тяхна страна, че:
“Няма проблеми” на колета беше актуалната стойност и е някакъв луд късмет, че не ме разходиха до така “любезните” митничари.
26.09.07
18:25
Емзо мерси за изчерпателния отговоро.
Ена поръчка за 100$ тежаща около 3 кг колко горе доло ще излезе с мито,ддс доставка?
Избираш продуктите, сайта ти смята теглото и доставката.
Митото пак божа работа колко % ще ти го лепнат, ДДСто си е 20%.
26.09.07
18:53
Ахам стана ми ясно :)...бтв онзи ден четох някаква тема за български онлайн шоп с много ниски цени—даже имаше някакъв техен представител които пишеше по темата.ако някой се сеща за сайта им моля да го напише.Не беше добавки.ком,4фитнес.ком наскоро беше създаден и още се разработва...извинявам се за объркващия пост ама няма как да го обясня по друг начин....