Трибестан

25.09.07
08:30

Започвам пак да ходя на фитнес, след 10 месечно прекъсване и 7 изгубени килограма. Никога не съм се интересувал от никакви добавки, освен протеин и креатин. Сега мисля да пробвам с трибестан, но ще го пробвам единствено ако няма странични ефекти! Никога небих употребил нещо, което да ми навреди! Някой може ли да ми разясни дали трибестана има странични ефекти и ако има какви. Също така каква е системата му на взимане и колко струва?
Комбинирането му с креатин ще има ли ефект, т.е. едното няма ли да изключва другото и да го взимам на празно?

25.09.07
11:18

Прочети тук за трибестана:http://www.bb-team.org/articles/828
На колко години си?Ако си под 21 няма смисъл да го вземаш,защото тялото ти все още произвежда достатъчно количество тестостерон.

Мнението беше редактирано от Zlatina на 25.09.07 11:23.

25.09.07
11:24

http://www.bb-team.org/articles/828

25.09.07
13:02

Няма да почувстваш голям ефект от трибестана,бъди сигурен(минимален може  :)  )

25.09.07
17:10

Бях чел някъде, че тоя трибестан е много полезен за хората, използвали хормонални препарати и за въстановяване на половата активност и покачване на естественото производство на тестостерон.
Така че трибестана за мен е хранителна добавка за химици, които все пак искат да си ползват инструмента :)

П.С. Това, което съм написал отгоре не е достоверна информация и рискът да съм написал глупост е доста голям, така че просто изказвам лично мнение.

25.09.07
20:37

Аз питам за Трибестан, а в темата която ми дадохте пише за Трибулус... Едно и също ли е?
На 24 години съм и никога не съм ползвал нищо различно от протеин и креатин, така че като няма какво да ми се възстановява, може ли да се получи обратния ефект, т.е. с взимането му, после тялото ми да не може само да си произвежда тестостерон и пак да търси трибестан? Някъде четох май и за по-бързо окосмяване и акне... Ако ще е така, не е за мен това!

26.09.07
06:35

Трибестана и по точно основната му съставка- трибулуса стимулира производството на собствен тестостерон.От един трибестан не вярвам да има акне или окосмяване , както пише и в други коментари ефекта от трибестана ще е минимален ако въобще го има :)

26.09.07
06:47

Трибестана е хубаво да се комбинира с няколко добавки, само от него няма смисъл. С една добавка голям не се става.

27.09.07
05:26

Само трибестан най-много да ти става патката по цял ден нищо друго ;)

На мен са ми казвали че преди когато не е имало много добавки като сега са пили трибестан с витамин Б12 но още не съм пробвал.

казано от ZUM на 26.09.07, 06:47:

Трибестана е хубаво да се комбинира с няколко добавки, само от него няма смисъл. С една добавка голям не се става.

С кой добавки е хубаво да се комбинира....креатин,глутамин,БЦА?Нещо от тези или от витаминните пакове или нещо от рода ЗМА?

03.10.07
06:50

Почти с всички добавки може да се комбинира. Според мен със ЗМА няма смисъл.
Лично аз съм комбинирал трибестан със ДХЕА и с екдистерон. Във фитнеса съм чувал, че Б12 е много добре да се комбинира с трибестан.

03.10.07
10:01

Трибестана става за след стероиден цикъл-не е кой знае какво, но помага да се възстанови собственото производство на тест. От комбинирането му със ЗМА най-доволна ще бъде приятелката ти. Някой от форума беше писал, че си е правел изследвания на тест след употреба на трибестан и стойностите са били много по-високи от нормалното (което изобщо не означава голям растеж). С каквито и добавки да го комбинираш, все ще има полза, но не очаквай чудеса-това е само билка. Преди имаше един препарат-сексотоник (комбинация от трибестан, жълт кантарион, хмел и кой знае какво още), беше перфектен, въпреки забавното си име :cheese: , но не знам дали го произвеждат още.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1