Правилен ли ми е приема на тези хранителни добавки....?

26.09.07
11:46

взех си протеин на ON 5LBR ,amino 2222 ON, GLUTAMIN ON, FIT MAX (суроватка)
—————————————————————————————————————
та въпроса ми е правилно ли ги взимам и по толкова ли трябва

Преди трен.- ОN 100% whey-30gr , amino 2222- 2 Бр , creatine-5gr

След трен.- ОN 100% whey-30gr , amino 2222- 2 Бр , GLUTAMIN - 5gr, creatine-5gr

През деня (когат съм на даскало) - FIT MAX -30gr

Преди лягане- аmino 2222- 2бр

..........мерси предварително

Темата беше редактирана от Petio_vn на 26.09.07 13:59.

26.09.07
12:24

Глутаина след тренировка и преди лягане,в нетренеровъчен ден преди лягане.Суроватката е хубаво да се пие и веднага след ставане от сън.Аз пия всяка сутрин задължително по една доза.

26.09.07
12:32

Сложи и по 50гр глюкоза към дозата протеин преди и след трен (пии първия шейк в началото на тренировката, втория веднага след последната серия). Глутамин не ти трябва, когато свърши, креатина 5-6гр след тренировка и в нетренировъчни дни на закуска. Пии половин доза суроватка след ставане и аминокиселини, преди лягане яж 100тина грама извара вместо тия аминокиселини.

KL

26.09.07
14:58

off/
Veseliq промива мозъци. Тоя сигурно е некъв студент психолог и прави за домашно тест и изледва колко хора ще му вярват на глупостите...

26.09.07
15:13

Veseliq е прав единствено за глюкозата и то само след тренировка,глутамина задължително,за аминокиселините 2-3 на закуска 2-3 преди тренировка и 2-3 преди лягане,в нетренеровъчни дни 3-4 пъти с основните яденета по 2-3бр.

27.09.07
07:35

Не съм съгласен с теб, аминокиселините преди лягане няма да му помогнат с нищо - те се равняват на 2-3 грама белтък, които след час няма и да ги има, а той ще спи колко... поне 6-8 часа!

За глюкозата - около 100гр въглехидрати около тренировка са реално погледнато нищо, ще има много повече енергия и белтъчния синтез в крайна сметка ще е  по-голям! Ако се чувстваш като човек, който “трудно качва” това е първото нещо, което би трябвало да направиш.

@Klimentii кажи ми с какво съм оставил това впечатление у теб.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1