25.09.07
15:30
Зравейте имам проблем.Висок сам 1.90 и тежа 78 кила и ръцете са ми дълги възмножно ли е затова те да изостават така сам чувал че високия човек трябва да прави много повече от ниския обаче после натрупва повече маса в ръцете.При мен гърба гърдите и рамото вървят супер а ръката ми за савсееем малко пак тренировката за ръце е нааиии уморяваща
повдигане на щанга от лег в тесен хват - 3 серии по 8 повторения
френска преса - 3 серии по 8 повторения
трицепсово разгъване на скрипец - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбели - 3 серии по 8 повторения
концентрично сгъване - 3 серии по 8 повторения
Дълъг човек, дълги мускули - трудно се налива маса. Как си с хранителния режим, защото “грешки” при тренировката и подбора на упражненията не виждам, а 78кг. за 1.90 е малко. Другото е да разнообразяваш упражненията.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.09.07 14:36.
Моята диета е :никога да не оставам гладен тоест 5 пати на ден ям стабилно без разбира се да се тъп4а да малко са килата ми но излгеждам слаб само в краката затова ги почвам ина4е нагоре наедрях първо бях гърби-97-102 сега и ръка 2 санта за 2 месеца сам ка4ил гръб си прая добре се развива ама ръцете нещоооо :)еми те упражнения не са много ето ми програмата няма да пи6а серии сичко е 4 х10 наместа по 8 ето:
лег
полулег
флайс
дъмбели от лег
пек дек
гръб
чукчета
скрипец зад врат
мъртва тяга
скрипец отпред
гребане с дъмбел
по4ивка
4.рамо
арнлод преси
крив лост до гърди
дъмбели напред
дъмбели встрани
трап.повдигане на щанга
крака
5.ръце
1.лег тесен хват
2.френско
3.разгъване на скрипец
4.кик-бек
5.биц сгъване на щанга
6.скотово
7.дъмбели сгъване от стоеж
8.21
това е какво има6 предвид под разнообразяване сменяне на реда на упр ли щото други упр няма има сложни де ама сам начинае6 2 месеца само айде 4ао
26.09.07
16:50
казано от plamenht на 26.09.07, 16:14:
Моята диета е :никога да не оставам гладен тоест 5 пати на ден ям стабилно без разбира се да се тъп4а да малко са килата ми но излгеждам слаб само в краката затова ги почвам ина4е нагоре наедрях първо бях гърби-97-102 сега и ръка 2 санта за 2 месеца сам ка4ил гръб си прая добре се развива ама ръцете нещоооо :)еми те упражнения не са много ето ми програмата няма да пи6а серии сичко е 4 х10 наместа по 8 ето:
лег
полулег
флайс
дъмбели от лег
пек декгръб
чукчета
скрипец зад врат
мъртва тяга
скрипец отпред
гребане с дъмбелпо4ивка
4.рамо
арнлод преси
крив лост до гърди
дъмбели напред
дъмбели встрани
трап.повдигане на щанга
крака5.ръце
1.лег тесен хват
2.френско
3.разгъване на скрипец
4.кик-бек
5.биц сгъване на щанга
6.скотово
7.дъмбели сгъване от стоеж
8.21това е какво има6 предвид под разнообразяване сменяне на реда на упр ли щото други упр няма има сложни де ама сам начинае6 2 месеца само айде 4ао
Много упражнения....аз за бицепс примерно след “21” друго немога да направя.НЕзнам как ги правите тия тренировки.
Да им перне още по 2 упражнения и пак да пита, защо не растат..
Пич, избери си програма за начинаещи или поне за средно напреднали от сайта.
27.09.07
10:21
на 12 кг под ръста си неможе да имаш големи ръце ...