27.09.07
16:10
Значи първо искам да кажа привет на всички.. Начинаещ съм..
На 15 години съм /почти 16/ и бях едва ли не кльощав преди да стане готов фитнеса у нас..
От 3-4 месеца тренирам по около 1 час, 4-5 ( понякога и 3 ) пъти в седмицата. За това време качих около 5-6 килограма (не са мазнини в никакъв случай :) ) От вчера пия Whey Protien на Now Foods, преди това не съм пил никакви добавки..
Ям си нормално.. На закуска в повечето случаи Корн Флейкс, на училище ям хамбургери, сандвичи такива работи и вечер ям да речем пържоли с картофи :)
Пия протеина преди и след тренировка или когато не тренирам пак 2-пъти сутрин и следобед ( така ми каза продавача )
Въпросът ми е какви резултати да очаквам от този протеин ? Искам да кача мускулна маса още бая, защото съм висок и..
И ако има някой по-добър протеин за горе долу същите пари казвайте :) Готов съм да изслушам ( прочета ) всякакви съвети :)
Ако има неточности моля да не бъдете много строги, защото както казах съм начинаещ :)
Темата беше редактирана от UltraVisioN на 27.09.07 16:11.
27.09.07
16:14
Протеина ти е качествен. Въпроса е да знаеш какво точно представлява протеина като цяло.
Тялото ти има някаква нужда от протеин на ден. Да кажем 2.8 грама на телесен килограм(дават го най - често 2.5 ама на мен ми се вижда малко). Ако на ден с храната ги докарваш толкова колкото трябва да са протеин на теб не ти трябва. Ако ти трябват още 50 грама за да ги направиш тия 196 грама протеин(ако си 70кг.) тия 2 дози на ден ще ти свършат перфектна работа. Ако едвам докарваш 80 грама протеин на ден и да го пиеш и да не го пиеш...
27.09.07
16:45
А как да разбера колко протеин приемам на ден горе долу от храната, която яМ ?
27.09.07
17:39
http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts
27.09.07
17:46
Също наблегни на храненето !
27.09.07
17:51
казано от Jorku на 27.09.07, 17:39:
http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts
Мерси много :) Така като гледам аз ям доста месо и яйца .. така че предполагам добре се храня :)