27.09.07
15:59
Значи за първи път си взимам добавки и имам много ваъпроси . неска си зех някакъв креатин 180 грама за 18 лв и да питам как се пие . чух че се взимал 1 седмица и после се почива и после пак 1 седмица ама искам да видя и вашето мнение
Не се взима така :) Значи има 2 варианта да напраиш зареждаща доза или да си го зимаш стандартно .... според мен от зареждаща доза няма много смисал, но все пак знам че се взимат по 20г на ден : в тренировъчен 20-30мин преди трен 5г после веднага след трен а другите 2х5г ти си ги разпредели ... а в нетренировъчен след храненията пак по 5г ....
Стандартно зимаш 5г преди трен ( 20-30мин) и 5г веднага след трен , в нетренировъчен ден само един път примерно след кат обядваш зимаш 5г
П.С: ако иам някви грешки моля да бъда поправен щот се пак няма човек който да знае всичко :)
Мнението беше редактирано от vaskotoo на 27.09.07 16:08.
27.09.07
16:09
Теми има много за креатин. Сядай и чети.
пфууу......всеки ден едно и също ....
ЗАРЕЖДАЩАТА ТИ ФАЗА Е 5 ДЕНА- 4 пъти (през деня) по 5грама .....4x5=20 грама дневно-не виждаш ли че @vaskotoo ти е отговорил точно и ясно и по кое време..............
Мнението беше редактирано от Petio_vn на 27.09.07 16:45.
добре последен въпрос и се махам :) - има ли зна4ение то4но кога да се приема 4 пъти - например последната да не е след ве4еря а да е преди лягане ? (малко сам затруднен щото трябва да го крия от наште) а и колко се по4ива след зареждащата фаза