Нуждая се от помощ

27.09.07
11:02

Утре ми е ден за крака.Реших да изляза от залата и да проведа тренировката на стадиона - тичане + клякане.Също така утре ми е и ден за кардио - тоест ще съчетая кардио+тренировка в едно.Да ям ли преди да ида на стадиона или след стадиона обичайният шейк.Целта ми е да си запазя сегашните килограми.

TB

27.09.07
12:09

То ако от една тренировка се отслабваше...
Хапни 2 часа преди тренировка и бегай :)

27.09.07
13:32

Каква е целта, която гониш с тренировката си?

Мнението беше редактирано от Veseliq на 27.09.07 13:32.

27.09.07
13:48

Да запазя сегашното си тегло и да се стегна, защото отслабах с малко повече от 30 кг и кожата ми.... :)

27.09.07
14:03

Тогава трябва да приемаш толкова калории, колкото гориш и да приемаш ограничено количество въглехидрати (около 1/3та от калориите ти е добре да идва от нерафинирани въглехидрати - зеленчуци, зърнени храни, малко плодове сутрин) и да тренираш интензивно (големи кила, повече серии, по-малко повторения). Прави и някакво кардио, но това тук не може да ти замести тренировката за крака.

Мнението беше редактирано от Veseliq на 28.09.07 06:53.

27.09.07
17:55

Да де, прочел съм за РБД, но само се двоумя дали преди тичането да изям препечена филия пълнозърнест хляб със сирене/яйце или да тичам на гладно
Ако не ям, ще изгоря много мускул, но ако пък ям,  от тичането няма да изгоря натрупаните преди мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1