28.09.07
14:31
Октомври, ноември и декември месец ще правя маса и мисля да си взема креатин за около месец. След това януари ще почна релеф и мисля да си взема Л-Карнитин и протеин. Въпроса ми е протеина когато правя маса, с креатина, ли да го вземам или както си мисля с Л-Карнитина когато правя релеф.
ПП: Може да ме посаветвате и като цяло как да направя. Може примерно вместо Л-Карнитин аминокиселини, за които съм чувал, че били за релеф. Обаче креатина задължително да присъства, че имам в нас. :)
Темата беше редактирана от Taen на 28.09.07 14:46.
според мен много малко време са 3 месеца за да качваш маса няма да е кой знае колко ......но като ще качваш взимай- протеин,креатин+дектроза(глюкоза) ще е хубаво и амино да имаш ..след това за релафа оставяш САМО протеина и L-карнитина ..........направи поне 6 месеца за качване на маса
28.09.07
14:48
казано от Petio_vn на 28.09.07, 14:42:
според мен много малко време са 3 месеца за да качваш маса няма да е кой знае колко ......но като ще качваш взимай- протеин,креатин+дектроза(глюкоза) ще е хубаво и амино да имаш ..след това за релафа оставяш САМО протеина и L-карнитина ..........направи поне 6 месеца за качване на маса
Не искам много маса. Просто 1-2 санта на ръка и там гръдната обиколка 5-6.
А през цялото време ли да ги пия тия неща или 1 доза?
28.09.07
15:30
Моят съвет е първо да се поразровиш из сайта, да прочетеш кое какво и тогава пак да попиташ ;)
02.10.07
08:51
Някой да има други съвети?