Планове

TA

28.09.07
14:31

Октомври, ноември и декември месец ще правя маса и мисля да си взема креатин за около месец. След това януари ще почна релеф и мисля да си взема Л-Карнитин и протеин. Въпроса ми е протеина когато правя маса, с креатина, ли да го вземам или както си мисля с Л-Карнитина когато правя релеф.

ПП: Може да ме посаветвате и като цяло как да направя. Може примерно вместо Л-Карнитин аминокиселини, за които съм чувал, че били за релеф. Обаче креатина задължително да присъства, че имам в нас. :)

Темата беше редактирана от Taen на 28.09.07 14:46.

28.09.07
14:42

според мен много малко време са 3 месеца за да качваш маса няма да е кой знае колко ......но като ще качваш взимай- протеин,креатин+дектроза(глюкоза)  ще е хубаво и амино да имаш ..след това за релафа оставяш САМО протеина и L-карнитина ..........направи поне 6 месеца за качване на маса

TA

28.09.07
14:48

казано от Petio_vn на 28.09.07, 14:42:

според мен много малко време са 3 месеца за да качваш маса няма да е кой знае колко ......но като ще качваш взимай- протеин,креатин+дектроза(глюкоза)  ще е хубаво и амино да имаш ..след това за релафа оставяш САМО протеина и L-карнитина ..........направи поне 6 месеца за качване на маса

Не искам много маса. Просто 1-2 санта на ръка и там гръдната обиколка 5-6.
А през цялото време ли да ги пия тия неща или 1 доза?

28.09.07
15:30

Моят съвет е първо да се поразровиш из сайта, да прочетеш кое какво и тогава пак да попиташ ;)

TA

02.10.07
08:51

Някой да има други съвети?

02.10.07
09:58

Ами тва дет го искаш с един креатин за 1 месец няма да стане .... или поне на мен не ми са вярва ... иначе то протеин винаги ти тряаа ама по добрия вариант е когат качваш ..... пък релефа с л-карнитинчето и подходяща диета ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1