За татуировките...

MA

27.09.07
22:11

Обръщам се най-вече към тези, които имат татуировка(и).От доста време мисля да си направя татуировка, единственото което ме спира е че като човек, който се занимава със фитнес,  теглото ми е доста променливо.Зимата, когато съм в период за маса съм качвал до 10кг., а лятото, когато чистя свалям по 3-4.Как ще се отрази разликата в килограмите ми на татуировката?
Интересува ме и каде в София има найстина добро студио в което да знам че ще ми я направят както трябва(независимо от цената), а и хигиената да е на ниво(не искам да попадна в някое в което не са си мили иглите от години)?

28.09.07
00:09

казано от madwolf на 27.09.07, 22:11:

Обръщам се най-вече към тези, които имат татуировка(и).От доста време мисля да си направя татуировка, единственото което ме спира е че като човек, който се занимава със фитнес,  теглото ми е доста променливо.Зимата, когато съм в период за маса съм качвал до 10кг., а лятото, когато чистя свалям по 3-4.Как ще се отрази разликата в килограмите ми на татуировката?
Интересува ме и каде в София има найстина добро студио в което да знам че ще ми я направят както трябва(независимо от цената), а и хигиената да е на ниво(не искам да попадна в някое в което не са си мили иглите от години)?

има 2 татуса от сума време,нямаш притеснения,теглото и кожата нарстват и татуса също,все пак ти не растеш само нагоре или настрани,в случая с палнеене,не пълнееш само на шкембе да речем,въпреки,че само там го виждаш ;) Татуса ако си пълен ще се  растегне и после като се смалиш и той ще се смали,той става едно цяло от теб,няма от какво да се притесняваш.

Най - доборото тату студио е при бате Емо :) incky dragоn ;) намира се на Орлов Мост в една от преките,ето ти сайта www.inkydragon.hit.bg Хигиената е на ниво,иглите се отварят пред теб,работи се с ръкавици,всичко точно и татуистите са големи майстори начело с Емил който е и организатор на 2 тату феста за България,можеш да си сигурен,че си в добри ръце ;)

TW

28.09.07
08:39

Аз имам татуировка от близо половин година.През този период сьм качил около 7 килограма и татуса си стои се така добре
Даже преди да си е направя бях писал на Head_hunter дали ще се растегне татуса в случай на качването на килограми,тои ми каза че когато си е направил бил 60 кг сега е много повече ,а татуса не е мрьднал

Виж тази тема http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25385/

Мнението беше редактирано от twista на 28.09.07 08:41.

MA

28.09.07
18:10

Благодаря за иформацията  :coolsmile:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1