Въпрос свързан за 3в1 на оптимум

AB

06.09.07
18:06

Здр на всички
Имам един въпрос-днес си купих креатин+таурин+глутамин+аргин и некви др съставки на оптимум нутришън...продукта се казва pre-load creatine complex….та въпроса ми е как се пие този продукт в смисъл дали се прави на пасатор като протеина или може да си го разтворя във вода да го разбъркам и да го пия....а и ако някои го е пил ако може да сподели отзивите си за продукта...мерси предварително!

Темата беше редактирана от AbaSe на 06.09.07 18:44.

AB

08.09.07
16:17

Добре някой няма ли да ми каже дали има някаква разлика в приема му за да не го прахосвам на вятъра...може въпроса ми да се струва глупав на някой хора,но за мен е доста важен....

Меси го със студена вода, мляко или сок. Тия продукти си имат етикети ...

AB

09.09.07
17:46

имат си ама на тоя не пишеше нищо за начин на приемане само дозата :(

10.09.07
09:17

Дозата е 47гр. /1 мерителна лъжица/.Приемай го по една доза преди и една след тренировка.Ако ще правиш зареждаща-по 4-5 дози на ден за 5 дена.

29.09.07
04:29

казано от Zlatina на 10.09.07, 09:17:

Дозата е 47гр. /1 мерителна лъжица/.Приемай го по една доза преди и една след тренировка.Ако ще правиш зареждаща-по 4-5 дози на ден за 5 дена.

Абе ало, ти добре ли си ?!? Дозата по принцип с креатина ти е 5 гр. Или 1 супена лъжица. Пии го с мляко, вода, или някакъв натурален сок. По 1 доза преди и след тренировка, ако ще правиш зареждащата доза, 5 дни по 1 сутрин, 1 преди тренировка, 1 след тренировка, и една вечер преди лягане. И креатина е много добър! При мен има адцкия ефект! Струва си парите.
Златина, тва не е протеин, за да ти бъде дозата 47 гр. дано нямаш, креатин и не го пиеш така, защото е абсолютно грешно, четете малко по тия форуми бе!

казано от face_the_truth на 29.09.07, 04:29:

Дозата по принцип с креатина ти е 5 гр. Или 1 супена лъжица.

5 гр. не са ли една чаена лъжичка с връх?

Точно толкова са - една чаена лъжичка с връх.

FZ

29.09.07
11:13

Мислете малко повече преди на напишете нещо , че ако взе някой да ти се хване на това което си написала ще стане много лошо.
Пишете нещо когато сте сигурни а не неща, които могат  да имат лоши последици върху някой  :exclaim:  :exclaim:  :exclaim:

AB

29.09.07
14:19

казано от BIG PICHAGA на 29.09.07, 11:13:

Мислете малко повече преди на напишете нещо , че ако взе някой да ти се хване на това което си написала ще стане много лошо.
Пишете нещо когато сте сигурни а не неща, които могат  да имат лоши последици върху някой  :exclaim:  :exclaim:  :exclaim:

До някъде е прав тази доза която е написал е специално за креатин про коплекса.Дневната доза е от 1-2 макс мерителни лъжички като мерителната лъжица е около 50 гр.Тези 50 гр не са само креатин а таурин въглехидрати глутамин леуцин магнезий и още куп др добавки.Цялата кутия е тежка кило и 800 грама=40 дневни дози.Да се прави зареждаща по 4-5 дози на ден за 5 дена е абсурдно :)
По здрави

30.09.07
12:41

казано от BIG PICHAGA на 29.09.07, 11:13:

Всичко е точно.Това е начина за приемане на Pre-Load Creatine Complex.Една мерителна лъжица от 47гр съдържа:
Креатин монохидрат-6гр
Л-Глутамин-1гр
Таурин-1гр
Л-Изолевцин-500мг
Л-Валин-500мг
Л-Аргинин-250мг
Л-Глицин-250мг
Карбоген формула-250 мг
-калории-140
-общо въглехидрати-34мг
        захари-33гр
Фосфор-140мг
Магнезий-34мг
Натрий-50мг
Калий-80мг
Други съставки:Декстроза,магнезиев фосфат и др.
Всичко написано си е вярно.Ти си се пообъркал малко.В тези 47гр влизат един куп съставки,а не само креатин.Така че спокойно никой няма да пострада.

ПП: Съставките и начина на приемане видях от етикета на кутията/не българския/.Приятелят ми си беше взел да го пробва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1