29.09.07
09:31
Какво ще кажете за Георги Костадинов от новият Survivor - Експедиция Робинзон , как ви се струва погледнат от бодибилдерска гледна точка ?
Може да изказвате мнение и за останалите по яки участници : фитнес инструктора Станислав Илиев и Георги Дренски
Темата беше редактирана от FZKTWGS на 29.09.07 10:26.
Чист е, но според мен е с бърз метаболизъм и там верно ще отслабне много. Според мен ще свали и доста мускулна маса, тъй като няма много мазнини.
29.09.07
17:21
И Ахмед стана “клечка” на предния формат, но наскоро като го видях, показа за какво става въпрос. Може би едно такова “презареждане” не се отразява лошо ... като да си преинсталираш уиндоуса :).
От “бодибилдерска” гледна точка - изчистен е, много добре изглежда, но още малко мускулна маса никога не е излишна (доколкото виждам ръцете могат да поемат още).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.09.07 21:12.
Не съм гледал гледал предаването, но евала за това, че се е решил. То е ясно, че ще изгуби маса, и то госта. Но възстановяването след като един път вече си постигал такава форма няма да е толкова трудно. Дори би трябвало още повече да постигнеш за сравнително малко време.
30.09.07
11:59
tpd, подкрепям казаното. Мисля, че състезателите на висок коз имаха някакъв девиз, че “понякога е по-добре да слезнеш надолу, за да скочиш още по-нагоре”.
01.10.07
08:53
Трябва му още маса . Висок е и сигурно по-трудно качва , има добър релеф .
В ръцете трябва да налее още .
Ако натрупа още маса ще изглежда много по-добре , но тя сигурно ще му пречи в рабата.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 01.10.07 08:54.
01.10.07
09:02
Иначе има готино тяло
01.10.07
09:34
И на краката трябва да наблегне още.