29.09.07
20:16
Здравейте значи искам да ви попитам сутрин кое е по-добре да закусвам - овесени ядки или хляб бонус със сирене и яйца...И друг въпрос значи ако тренирам към 5 30-6 часа към 4-4 30 како е добре да взимам смисъл каква храна освен протеина а и трена по някои път ми е и след 7 часа благодаря предварително аз съм към подържане на форма
Лично аз закусвам мляко с овесени ядки, харесва ми и на теб бих го препоръчал.Но и хляба със сиренето и яйцето е добър вариант.Предлагам ти да ги сменяш от време на време, за да не ти омръзне само едното да ядеш.Час, Час и половина преди трениворката храненето ти трябжа да съдържа въглехидрати, които ще ти дадат енергия в залата.
30.09.07
07:12
Не е оферта тва с сиренето хляба и яицето!! хляба е прост ваглехидрат а в сиренето има мазнини и когато комбинираш наситени мазнини + прост ваглехидрат = синтерзиране на мазнини
казано от ivo_the_monster на 30.09.07, 07:12:
Не е оферта тва с сиренето хляба и яицето!! хляба е прост ваглехидрат а в сиренето има мазнини и когато комбинираш наситени мазнини + прост ваглехидрат = синтерзиране на мазнини
Има много книги, материали, даже май и проучвания според, които това не е вярно.Също така има много материали, които го потвърждават.
Дали въпроса не опира и до самия човек.Да пробва и 2те закуски и тази, от която се чувства по-добре, от която забележи че не се омазнява с нея да продължи.Аз така бих постъпил.Не всички хора са еднакви, на едни им действа по един начин, на други по друг.Ексериментирай ;)
30.09.07
08:50
казано от emzo на 30.09.07, 07:16:
казано от ivo_the_monster на 30.09.07, 07:12:
Има много книги, материали, даже май и проучвания според, които това не е вярно.Също така има много материали, които го потвърждават.
ха ха ха ти нищо не каза ама след като мислиш че не сам прав аиде кунсумираи всеки ден кола +мазна храна !!След няколко месеца ще те вида в раздела “хранене за понижаване на тегло ” !!
30.09.07
08:52
казано от Ванко на 30.09.07, 08:09:
Дали въпроса не опира и до самия човек.Да пробва и 2те закуски и тази, от която се чувства по-добре, от която забележи че не се омазнява с нея да продължи.Аз така бих постъпил.Не всички хора са еднакви, на едни им действа по един начин, на други по друг.Ексериментирай ;)
ХЛЯБА Е ТОТАЛНО НЕНУЖЕН!!! тва че е много полезен са глупости !! Аз почти не ям хляб и нищо ми няма а пак тва 4е не качваш е заради калориния баланс !!
30.09.07
10:20
ха ха ха ти нищо не каза ама след като мислиш че не сам прав аиде кунсумираи всеки ден кола +мазна храна !!След няколко месеца ще те вида в раздела “хранене за понижаване на тегло “ !!
Има разлика между хляб и кола и между сирене и хамбургер, например. Мазнините в сиренето не са чак толкова много, а колата съдържа сума ти и Е-та и бързи въглехидрати.
ХЛЯБА Е ТОТАЛНО НЕНУЖЕН!!! тва че е много полезен са глупости !!
И това не е вярно. В пълнозърнестия хляб се съдържат много фибри, а и хляба не е прост въглехидрат до колкото знам.
1. хляба е Бонус - прост на кукуво лято
2. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27208/
Мнението беше редактирано от emzo на 30.09.07 10:26.