30.09.07
08:23
100% Whey Protein Gold Standard
Кой вариант е по-добре. Ще вземам суроватъчен протеин.
на ON ли да взема или на Now Nutrition -> nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=36 Whey Protein Isolate
Еми на Now казват,че бил по-добър.
Мнението беше редактирано от ........ на 30.09.07 09:21.
30.09.07
11:23
хм.. и на мене доста ми стана интересно. Такава сериозна фирма като ON да бъде изместена по фенове..??? :)
Пък и цените са еднакви на 2-та протеина, все към 130 и нещо кинта са. Та се чуда на кой да заложа. А и ще взема още нещо заедно с протеина да пия но се чудя какво ... пил съм и креатин на ON 1 месец и нямаше абсолютно никакъв ефект. Ще пробвам с нещо друго да го комбинирам този път протеина ...
Виж съдържание на протеин в 1 доза, на Now foods е сравнително ниско, затова съм разочарован.
30.09.07
12:52
На NOW протеина е доста по - добър.
Ако говорим за изолата на NOW Foods, то той определено е по-добър 100% WHEY на оптимум!
http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm - четете
30.09.07
14:55
Ако прочетем тук обаче има известно противоречие ;)
http://www.bodybuilding.com/fun/supplementawardwinners.htm
Истината е, че в щатите голямата конкуренция ражда най-различни и най-качествени суплементи. Не стига това, ами и са на повече от достъпни цени.
Това което ти си публикувал е една награда в която има открито гласуване - до преди 1-2 месеца 100% уей на оптимум струваше около $24 в сащ а изолата на НАУ беше $39.90 - това е основната причина 100% уей да е известен. Тук коментираме кой продукт е по-добър, а не кой по масов и продаван. Ако говорим за по масов - определено протеина на оптимум е с предимство. Но като качество изолата е едни гърди напред.
01.10.07
09:20
казано от mincho666 на 30.09.07, 08:23:
100% Whey Protein Gold Standard
Кой вариант е по-добре. Ще вземам суроватъчен протеин.
на ON ли да взема или на Now Nutrition -> nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=36 Whey Protein Isolate
Взимай тоя на Optimum екстра протеин е . ;-)
06.10.07
15:11
И двата са отличен избор. Според мен който и да вземеш няма да сбъркаш! :)
1 вот от мен за NOW , както казаха колегите м/у наи продавам и най-качествен има разлика :) . цацата е масова но риба тон е качествена ( разбирате ме надявам се :) )