29.09.07
20:38
Какво мислите, достатъчно ли е едно пиле на ден да ям? Варено.. Отделно вече извара, яйца, ядки, салати и каквото още мога.. какво мислите? 75кг. съм...
Ако можеш да си го позволиш - естествено. Все пак от пиле до пиле има разлика може да е 500 гр, а може и 1 кг. :)
ае 1 пиле тря да ти стига ама не прекалявай че да не земеш да фръкнеш :D:D:D
30.09.07
15:23
Както каза podlecii, много зависи какво е пилето. Отделно изисква време за приготвяне, а не мисля, че като цена ще е кой знае колко по-различно от пилешки гърди (не забравяйте, че 1 кг пиле не е 1 кг чисто месо, а може би 60%).
30.09.07
17:27
казано от techo на 29.09.07, 20:38:
Какво мислите, достатъчно ли е едно пиле на ден да ям? Варено.. Отделно вече извара, яйца, ядки, салати и каквото още мога.. какво мислите? 75кг. съм...
Дай Боже всеки! Това обаче е въпрос най-вече на финанси. Аз ако можех да си позволя, бих изяждал и повече от едно :-)
Сега даже се сетих за една статия на Георги Георгиев - хранеше се тъй
закуска - не помня..мн яйца и овесени ядки май тъй беше ..но нямаше млечни продукти
2-ро хранене - гейнър
3-то хранене (обяд) - половин пиле + голяна порция сварен ориз( след 1.5-2 мисля, че беше тренировката му)
трен..........
след нея -4-то хранене - Гейнър
Вечеря половин пиле и двойно по-малка порция сварен ориз.
Ако можеш да си позволиш 1 пиле на ден яж , ако можеш и повече яж, но не забравяй добрата тренировка, достатъчно вода и сън.. :) Успех !!