04.07.07
20:21
Някой да им знае сайта ?
Или аз не мога да се опрвям с интернет,или сайтът им ако съществува такъв е страшно трудно откриваем.Няколко пъти съм се опитвал,но не съм намирал такъв.Това навремето пораждаше у мен съмнения относно фирмата.
Хмм, дадоха ми млечно яйчен техен протеин.Има си всичко необходимо на етикета, който е и на български, но няма сайт.
Прекалено сладък ми се вижда и почвам да се съмнявам(подарък ми е де ..), а го пия вечер преди лягане.
30.09.07
17:35
Незнам да имат сайт и дали има такава фирма :d !?!
Затова по-добре взймате от други фирми с Лиценз !?!
Относно БиоФит аз мисля,че го пакетират тези които го продават (JK).
Ако някой може да д0каже че са Немски,нека пише !?! :d
Мнението беше редактирано от The Street King на 30.09.07 17:36.
30.09.07
18:52
Преди време и аз се мъчих да намеря техен сайт, но без успех. Както и на други подобни фирми...
Изобщо... тук в България се предлага какво ли не.
Да доста измислени марки се продават .. Например забелязах че Genesis е една доста измислена фирма ... в нито един добър американски сайт за продажба на добавки не можах да ги открия ... А фирмата е американска във Флорида ... Вярно цените им са ниски , ама струва ли си.
За това взимайте само на реномирани фирми ... вярно че е по-скъпо , но според мен си заслужава.
А относно цените ... Вижте само в Европа на колко се продават американските добавки .... има неща които са по евтини и от Европа.
Аа Genesis ги има в много US sites.
Биофит обаче никой извън БГ не е чувал за тях.
01.10.07
20:22
Замесен ли е Карабиберов така е. Той им е вносител.
01.10.07
20:35
След като това лято ми се случи да отворя една кутия аминокиселини (ще спестя марката), на която предпазното фолио беше разлепено, вече имам СЕРИОЗНИ съмнения относно съдържанието на внасяните в България суплементи.
казано от Vladimir8507 на 01.10.07, 20:35:
След като това лято ми се случи да отворя една кутия аминокиселини (ще спестя марката), на която предпазното фолио беше разлепено, вече имам СЕРИОЗНИ съмнения относно съдържанието на внасяните в България суплементи.
На поне 3-4 кутий които отварям (NOW,optimum) се случва това да им е остане на врътката/капачката .
Да наистина може да падне при отваряне на капачката , но не вярвам някой да си играе да прави машинации ...
Например има фирми на които шишенцата са обвити с найлон . То и на това може да му се намери цаката.
Но да продаваш фалшиви продукти , що за политика на фирмата ... да си правят анти реклама ... Така или иначе истината излиза :)
Мнението беше редактирано от one2one на 01.10.07 22:50.
Фирмата прозиводител няма да прави такива неща, той може би имаше предвид тук в БГ да се правят такива “въртели”.
Според мене са прекалено мързеливи че да го направят , просто лепват по висока цена и стикер USA и лапат парички .
казано от GH0$T на 02.10.07, 07:57:
Според мене са прекалено мързеливи че да го направят , просто лепват по висока цена и стикер USA и лапат парички .
Не вярвам някой от вносителите на американски добавки да прави такива неща. Безмислено е!
02.10.07
11:15
казано от emzo на 02.10.07, 05:14:
Фирмата прозиводител няма да прави такива неща, той може би имаше предвид тук в БГ да се правят такива “въртели”.
Точно това имах предвид. Не се опитвам да насаждам недоверие у останалите потребители, просто споделям, че аз лично за себе си имам сериозни съмнения относто това, което се предлага на родния пазар.