Алкохол и Бодибилдинг

AS

01.10.07
03:05

Здравеите на всички.Въпроса ми е оказва ли влияние една чаша вино или една бира на тренировъчния ни процес дано сте ми разбрали въпроса.

01.10.07
07:17

Аз мисля че НЕ оказва никакво влияние.

Има такива теми доста, чети и ще видиш какво мислят хората. Аз лично съм против всяка капка алкоохол.

01.10.07
08:15

алкохола е тъпо нещо по добре не пии сега ще е 1 бира после ще пиеш по 2 после по 3…....аз съм против цигарите и алкохола

FZ

01.10.07
09:15

казано от asdfghjkl11 на 01.10.07, 03:05:

Здравеите на всички.Въпроса ми е оказва ли влияние една чаша вино или една бира на тренировъчния ни процес дано сте ми разбрали въпроса.

Само една чаша НЕ оказват влияние , но повече ДА  както и ракията и водката и т.н. в големи количества оказват голямо влияние.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 01.10.07 09:15.

01.10.07
11:32

Забравих какво означава концентрат. В изключително редки случаи си позволявам по една малка чаша бира. Вино също не пия.

FA

01.10.07
16:59

Всичко трябва да е в норма !

01.10.07
17:57

Една чаша вино на ден е даже полезна за сърцето :) . Против злоупотрепа със твърди алкохоли съм но ако човек има специален повод възниква въпроса “Защо пък не ? :) ” .

01.10.07
18:09

По малко и в редки случаи не пречи.Аз съм против строгите забрани и въздържание за хора,които не се занимават професионално със фитнес.По поводи и когато изляза с приятели пия по едно две питиета или една две бири.Това разбира се в най-честите случаи е веднъж седмично даже веднъж на две.Не съм се въздържал съвсем от алкохола.За няма и четири месеца лятото съм смъкнал 13 кг. като постиженията ми в килограми,които вдигам се е запазило.Естествено това съм го постигнал с много зор.Та аз не мисля,че алкохола е толкова вреден ако както се каза и преди това е с мярка.Зависи от целите на индивида.Аз тренирам единствено да имам прилично оформено тяло и за тонус.Не гоня някакви големи постижения,който ги гони трябва да се ограничи не само от алкохола ами и от много други неща.

01.10.07
22:11

Пречи по простата причина че забавя метаболизма и редуцира усвояването на протеин от организма.

02.10.07
09:38

Много добре казано.Затруднява усвояването на протеини,витамини и хранителни вещества.Също и метаболизма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1