01.10.07
11:15
Значи искам да попитам защото не сам запознат много с храненето..... тренирам от скоро горе доло 4 месеца. Всяка седмица си права един бъркоч(аз така го наричам), в който слагам:
яйца,майонеза,кашкавал,сирене(или извара зависи какво имам) и малко черен пипер. Та въпроса ми е дали това нещо може да се яде за закуска, смисал полезно ли е вредно ли е? Та ви моля (малко тъп въпрос де ) кажете ми :cheese: ;-P
01.10.07
11:30
Аз съм враг на майонезата по принцип. А и тя си е много мазна, не мисля, че е удачно това цялото всеки ден да се яде.
Майонезата до колкото знам се прави от яйца ..... ам те нали са полезни :roll:
01.10.07
13:50
А знаеш ли колко олио има вътре....
Има повече олио и от яйца ;) . Ако е домашна и си я правиш ти и знаеш точно какво и колко има може , но малко (не пракалявай ) . Тоя бъркоч не е ли гаден ?
GHO$T не соленичко е й е много вкусен ;-P ... но два пути 2 седмицата значи мога да си хапвам така ли :-P
Може ма с мярка ;) . Да не земеш да се натъпчеш до несвяст :D . Не сме профита и можеме от време на врем да си позволяваме и по нещо за душата :) .
Сутрин ти трябват качествени въглехидрати + качествен белтък (суроватъчен протеин, обезмаслено мляко, чисто месо и тн), а тоя “бъркоч” дето си го правиш освен по някое време вечер не бих го ял иначе. Не бих го ял изобщо честно казано - това, което има в него е:
Малко белтъчини от яйцата, сиренето и кашкавала, МНОГО НАСИТЕНИ (ЖИОВТИНСКИ - ВРЕДНИ) мазнини от сиренето и кашкавала, МНОГО РАФИНИРАНИ РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ (съдържащи транс мастни киселини, които са по-зле и от животинските мазнини) и това е. Общо взето нищо хубаво - яж яйцата отделно, яж по-много, но без жълтъците. На всеки 5-6 яйца ти се пада един жълтък. Това е...