18.09.07
15:51
Знам,че не е добре когато се спи да не се яде :D.Затова някои взимат протеин преди лягане,защото тялото все пак си иска своето.Това,което сега правя е да пия по един бананов шейк(като преди това съм правил коремни преси)преди лягане.
18.09.07
16:30
Ако искаш да ядеш нещо преди лягане най-добре хапвай по 200-250 гр извара няква нискомаслена или обезмаслена ;)
казано от freezer на 18.09.07, 15:51:
Знам,че не е добре когато се спи да не се яде :D.Затова някои взимат протеин преди лягане,защото тялото все пак си иска своето.Това,което сега правя е да пия по един бананов шейк(като преди това съм правил коремни преси)преди лягане.
Това, което правиш е тотално грешно.
18.09.07
18:14
Шейк с прости въглехидрати преди лягане... забрави :).
Пробвай казеин/яйчен/соев преди лягане :). Но като цяло 30-40 грама казеин протеин преди сън си е най-добре.
С извара ще е мъка.Ми освен да пробвам с протеина,дайте други идеи.Наскоро попаднах на едни “Житенки”,името е веселяшко и после разбрах,че били доста хранителни.Някой да знае нещо по въпроса?
18.09.07
21:02
Може да пробваш с прясно мляко,то съдържа казеин и ще ти подхранва мускулите през нощта. Аз когато имам под ръка пия 1 литър и лягам :)
19.09.07
05:19
Прясно мляко вечер? Лактоза? Мазнини? Или поредният мит, който съм прочел? :)
19.09.07
07:18
казано от Димитър Михайлов на 19.09.07, 05:19:
Прясно мляко вечер? Лактоза? Мазнини? Или поредният мит, който съм прочел? :)
и аз така знам !!
Вчера както казах апнах 250-те грама обезмаслена извара с няколко житенки и ми дойде в повече(заради житенките и 2-те чаши вода :D).Иначе сутринта се чувстах добре,за разлика от другите пъти,когато се чувствам отслабнал.
19.09.07
13:01
Не знам как се доверявате на тая извара?! Силно се съмнявам да има 16-17 гр протеин в 100 грама. Според мен основната съставка в изварата е водата, иначе няма обяснение за ниската цена на този продукт. :roll:
Като споменах млякото с банан забравих да кажа,че млякото е “Фит..с” ,0.1 % масленост.
19.09.07
15:15
казано от freezer на 19.09.07, 14:11:
Като споменах млякото с банан забравих да кажа,че млякото е “Фит..с” ,0.1 % масленост.
Ако ще пиеш мляко,пий мляко.Така де,това е сеедно вода...Пил съм го и е кофти...Незнам реши си сам
Ми оня вика,че било шит.Кво да правя последно?Засега си оставам с извара и тва е.Да кажем,че сега искам да чистя,но ако пия нормално мляко 1 процент или 3 процента не мисля,че ще ми помогне :).Вече трета вечер ям изварата и направо накрая щях да я повърна.Някакви други предложения,изварата наистина ме зарежда,ама ми трябва И нещо друго.
Мнението беше редактирано от freezer на 20.09.07 19:24.
01.10.07
13:51
казано от freezer на 19.09.07, 15:29:
Ми оня вика,че било шит.Кво да правя последно?Засега си оставам с извара и тва е.Да кажем,че сега искам да чистя,но ако пия нормално мляко 1 процент или 3 процента не мисля,че ще ми помогне :).Вече трета вечер ям изварата и направо накрая щях да я повърна.Някакви други предложения,изварата наистина ме зарежда,ама ми трябва И нещо друго.
Ами пробвай изварата в шейкърчето с 200гр водичка.Наляво ,надясно.....и я изпиваш!Така няма да ти стои на гърлото и ще си сит през ноща!