02.10.07
11:16
Здравейте!Избрах си програма за трениране вав фитнеса и искам да попитам какъв хранителен режим треябва да спазвам за да получа релеф?Програмата ми е http://www.bb-team.org/workout/1289 .Искам първоначално около месец да кача чиста мускулна маса и след това да започна да правя релефа!Тежа 75 кг и съм висок 186см.Моля кажете ми какъв хранителен режим трябва да спазвам за да направя тези резултати!Благодаря предварително!
02.10.07
15:47
тая програма е гадна
гръб и крака в един ден :wow:
02.10.07
19:40
ами ходя от няколко месеца!ами ако може да ми предложите друга програма с която да тренирам около месец за покачване на масата и след това да почна да правя релеф!А ако можете и да ми кажете какв режим да спазвам така че да изгоря леките подкожни мазнини за да си оформя плочки!мерси предварително!
08.10.07
07:43
никой ли не може да ми каже?!?!
Маса не се прави за един месец, ако искаш маса или релеф или сила трябва да си наясно че ще ти отнеме доста повече време дори при благоприятни условия, трябва да се фокусираш върху едното и да съобразиш тренировката си с него.
09.10.07
09:44
ами добре искам да направя малко маса и след това релеф.ще ми кажете ли с каква програма трябва да почна за маса и след това с каква трябва да продължа да правя релеф?и ако ми кажете дали трябва да спазвам хранителни режими ще е мн добре :)
17.10.07
09:53
казано от Jorko Stef на 09.10.07, 09:44:
ами добре искам да направя малко маса и след това релеф.ще ми кажете ли с каква програма трябва да почна за маса и след това с каква трябва да продължа да правя релеф?и ако ми кажете дали трябва да спазвам хранителни режими ще е мн добре :)
За да има резултати при всяка една програма трябва да се спазва хр. режим. ;-)