Рибена салата

04.10.07
13:58

Здравейте.В локалният магазин има една голяма кутия, в която се намира рибена салата.Тази салата е съставена от различни по големина и вид рибки,моркови,чушки.Вътре има и мазнина, но продавачката е мой човек :) и ми отцежда само риба.Та мисълта ми е тази риба  добър  ли избор е  за консумация вместо рибата в консервена кутия?

FZ

04.10.07
14:43

казано от Ванко на 04.10.07, 13:58:

Здравейте.В локалният магазин има една голяма кутия, в която се намира рибена салата.Тази салата е съставена от различни по големина и вид рибки,моркови,чушки.Вътре има и мазнина, но продавачката е мой човек :) и ми отцежда само риба.Та мисълта ми е тази риба  добър  ли избор е  за консумация вместо рибата в консервена кутия?

Приятел тя и тази риба в салата  сигурно пак е от консервна кутия. Каква е рибата ?

04.10.07
17:55

Нямам представа каква е рибата :( Но е в голяма пластмасова кутия и е на късчета.По вкус няма нищо общо с тази от консервите.Пише само “Рибена салата”.Докато я дъвча имам чувството, че  е полусурова, има си специфичен морски вкус :)

FZ

05.10.07
08:53

казано от Ванко на 04.10.07, 17:55:

Нямам представа каква е рибата :( Но е в голяма пластмасова кутия и е на късчета.По вкус няма нищо общо с тази от консервите.Пише само “Рибена салата”.Докато я дъвча имам чувството, че  е полусурова, има си специфичен морски вкус :)

Може би е риба тон от консерва ? :) Ако е така по - добре си купи риба тон в собствен сос.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 05.10.07 08:54.

06.10.07
05:48

Благодяря за съвета, ще го имам впредвид :)

12.10.07
00:12

казано от BIG PICHAGA на 05.10.07, 08:53:

казано от Ванко на 04.10.07, 17:55:

Може би е риба тон от консерва ? :) Ако е така по - добре си купи риба тон в собствен сос.

Много прав ! И аз съм за риба тон в собствен сос !!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1