06.10.07
08:50
Здравейте :)
Значи аз съм висок 1.80 и тежа 83 кг, но съм меко казано дебел в задните части (баджаци и бузите) и имам корем който искам да изчезне.
Вчера най-накрая се реших да отида до фитнеса да си извадя карта, говорих с инструктора какви докавки трябва да взимам за по-бързо отслабване и той ми каза L - Карнитин.
Та въпроса ми е : какъв L - Карнитин да си взема - на капсули или течен, каква марка да бъде и дали наистина ще има ефект, от тези 83 кг искам да стана около 72 и за колко време горе доло ще се свалят като се има напредвид че като съм тръгнал да отслабвам ще спазвам стриктно диета и тренироки :)
А и ако може да ми каже ориентировъчна цена и за 2-та - и за течния и за този на капсулите :)
Благодаря предварително :)
06.10.07
09:09
Лудия хвърли една око на този справочник
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/13607/
Тук пише всичко за него, както и как да се пие:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25936/
Най-изгоден ми се вижда този:
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=99&Itemid=44
Четох добри отдзиви за този - http://www.fitness-bg.net/6/3.html - L-карнитин explode :)
дали е добър ?
06.10.07
11:38
емзо ти е написал точно това от което се нуждаеш. И информацията и марката която ще ти е най - изгодна.
Добре :)
А ще може ли и линк към седмично меню, т.е. как да се храня и през колко време :)
15.11.07
11:21
Tight на SAN също е едно добро средство за изгаряне на ненужните мазнини
Взимаш само по 1 капсула на ден
Опаковката е от 60 капсули
казано от petrov на 15.11.07, 11:21:
Опаковката е от 60 капсули
С по 1 капс. на ден ефекта е по-скоро плацебо.
казано от emzo на 15.11.07, 13:38:
казано от petrov на 15.11.07, 11:21:
Опаковката е от 60 капсулиС по 1 капс. на ден ефекта е по-скоро плацебо.
А при 1 грам/ден отново ли е Плацебо ефекта и при колко няма да е?
Мнението беше редактирано от AcTivE на 17.11.07 09:20.
казано от ЛуД на 06.10.07, 08:50:
Здравейте :)
Значи аз съм висок 1.80 и тежа 83 кг, но съм меко казано дебел в задните части (баджаци и бузите) и имам корем който искам да изчезне.
Вчера най-накрая се реших да отида до фитнеса да си извадя карта, говорих с инструктора какви докавки трябва да взимам за по-бързо отслабване и той ми каза L - Карнитин.
Та въпроса ми е : какъв L - Карнитин да си взема - на капсули или течен, каква марка да бъде и дали наистина ще има ефект, от тези 83 кг искам да стана около 72 и за колко време горе доло ще се свалят като се има напредвид че като съм тръгнал да отслабвам ще спазвам стриктно диета и тренироки :)
А и ако може да ми каже ориентировъчна цена и за 2-та - и за течния и за този на капсулите :)Благодаря предварително :)
Не ти трябват тия боклуци. Само яко фитнес - добра програма и кардио. Бягай всеки ден и да видим няма ли да отслабнеш.
Основното обаче е да си направиш добра диета! Диетата казват е 2/3 от цялата работа. И не очаквай бързи резултати. Не се отчайвай, може години да отнеме - зависи от възрастта може би. Тъй че дерзай!
Ако се храниш правилно и спортуваш, спокойно може да сваляш по 0.5 до 0.75кг мазнини на седмица в началото. Сам може да направиш сметката. Това за годините от горния пост не го приемам.