Добър избор ли съм направил?

06.10.07
09:57

BSN NO-Xplode, 1.81 Lbs.,       
BSN CellMass, 960 Grams, t      
Optimum 100% Casein Protein, 4 Lbs.     
Controlled Labs Purple Wraath, 2.39 Lbs.,     
Jack`s Pak (Animal Pak + Animal Stack 2)     
Universal Animal M-Staks      
NOW Whey Protein Isolate, 5 Lbs.   

Ако имате предложвния, идеи и съвети пишете ;)

06.10.07
13:27

Няма грешка ;) . Ако имаш пари давай :) .

TB

06.10.07
13:50

Баце, разковничето е в яденето... Ако не ядеш като хората - дал си си парите напразно за тия неща, дето 90% нищо не ми говорят :)
Сори, ама не ползвам добавки и нямам представа кое за какво е. Просто исках да ти кажа за рънътъ ;)

06.10.07
14:37

казано от tbby на 06.10.07, 13:50:

Баце, разковничето е в яденето... Ако не ядеш като хората - дал си си парите напразно за тия неща, дето 90% нищо не ми говорят :)
Сори, ама не ползвам добавки и нямам представа кое за какво е. Просто исках да ти кажа за рънътъ ;)

Ее разбира се че храната е важна.. много по важна е от добавките, знам ;) Но нали се сещаш само с храната до едно време дърпаш..после зор майко...  :lol:  Иначе съм съгласен... “Рънъта прай бурбътъ” ;)

Мнението беше редактирано от JackHummer на 06.10.07 14:38.

06.10.07
18:18

що не си вземеш масс-стака на BSN?
и не виждам смисъл да взимаш м-стак и стак2

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1