Помогнете за хр режим

VL

05.10.07
05:35

Значи направил сам си хр режим само че проблеми ми е какво да ям на училище??? Защото от 13:00 до 19:00 сам на даскало.А ето ми го и хранителния режим кажете какво да променя ако не ви хареса и кво да сложа за училище :)

9:00 4 яйца(белтъци)
11:00 кисело мляко със захар и хляб
12:20 3 филии с мед
14:00
17:00
19:00
20;30 гейнер
20:45 тренировка
21:45 гейнер + креатин
22:20 месо ( свинско / пилешко) и плодове/зеленчуци; 
Ориз с варени картофи

на 15 год съм 62 кг 180

В първата част на деня яденето ти е въздух под налягане. Имам предвид киселото млято и филиите с мед. Замени го с нещо по - качествено(месо например). Като цяло имаш малко месо и ориз в режима. Картофите също са добър източник на въглехидрат за теб. По време на даскало може да си носиш ядки и банани. Аз това ям в училище. Не е кой знае какво(ух ако джасна 1-2 пилешки пържоли тогава), но е качествена и естествена храна поне.

VL

05.10.07
20:45

Ами добре ли е също да се ядът шоколадови неща? Примерно като сам на даскало да си похапвам и някоя друга вафла?

Ами като ти гледам ръста, годините и килограмите аз бих ял всичко на твое място. :) Така и правех едно време де.

VL

07.10.07
05:34

Е тва че сам по висок не означава че сам слаб имам си долу горе релеф  на тялото . Раката ми е 33 ,гръдната обиколка кам 95-96 само дето в раменете сам малко по тесен

AB

07.10.07
13:06

Блъскай здраво квото ти падне кви са тия 60 кг на ръст 180????По принцип никога не съм бил фен на хранителните режими....ям си квото ми падне и пак си имам разтеж....просто смятам за малоумно това да смяташ какво приемаш да си разделяш хранителния прием по часове освен ако не си професионален състезател....Защо всички смятат,че без строго определен,балансиран хранителен режим и тем подобните им глупости няма да има никакъв разстеж?

Мнението беше редактирано от AbaSe на 07.10.07 13:22.

07.10.07
16:43

@AbaSe Не са малоумни бе колега , това че не ти допадат не значи че са малоумни . Ще има растеж много ясно , но целта е да оптимизираш позитивния(мм) и да минимизираш отрицателния(мазнинки) , а това неможе да се постигне с “ям кфото и когато искам ...” .

@Vl@dO приятел , на твоите години не е никак полезно да се ограничаваш откъм хранене (може естествено да избягваш по “вредните” храни и да наблягаш на полезните ) . Разгледай темите в форума , 1000% съм сигурен че съм писал основните храни източници на протеин,въглехидрати и мазнини поне 4-5 пъти .

VL

07.10.07
18:06

Ами то и аз ги знам долу горе за въглехидратите:Плодове,зеленчуци,мед,мляко,хляб,картофи,ориз,захар , а за Мазнините: Месо,свинска мас,растителни масла и другите сам ги забравил само за протейна нз какви храни :)

07.10.07
19:00

Ето пак трябва да пиша ....
Протеин : месо - пилешко,телешко,свинско,риба / млечни - мляко , кисело мляко , сирене , кашкавал , извара / яйца
Сложно въглехидрати : картофи / ориз / паста / царевица / овесени ядки / пълнозърнести храни
Мазнини : маслини / зехтин/ риба / ленено олио / ядки: фъстъци , орехи , бадеми , лешници

07.10.07
20:36

Аз в даскалото ям 2 банана + кофичка кисело мляко, което ме засища само за 2-3 часа... (и аз търся алтернатива за 2то ядене)
При твоята програма може да направиш една ротация- сложи си в шейкър гейнера за преди тренировка и го пий в училище, а преди трен. яж плод- ябълка, портокал или грепфрут- в бодибилдинг.ком това препоръчват :)

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 07.10.07 20:37.

VL

08.10.07
05:16

По принцип аз на училище не ям много,но пък когато се прибера ям много и преди тренировка още + гейнера и за 1 месец от както сам започнал отново със фитнеса сам качил около 1-2 кг. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1