27.09.07
07:18
Здравейте на 19години сум 75кг 185см тренирам от 2 години с леки прекусвания и съм решил сега през зимата да се опитам да кача малко килограми избрал съм следните добавки Cellmass и NO-Xplode на BSN също така искам да зема и някакъв добър протен но не съм избрал още какъв, та искам да питам дали тази комбинация е добра на теория и на практика каква друга алтернатива бихте ми предложили и не на последно място идеа за хубав протеин.
Мерси предварително
Аз направих подобна комбинация, но вместо Cell Mass си взех друг креатин 500гр - 28лв (сам се сещаш че е буклук) и протеин на Optimum. Много съм доволен личи си че дейстава. Няма да съжеляваш. Само гледай като вземеш No-Xplode да са минали 2-3 часа от последното ти ядене.
27.09.07
07:59
Аз съм на 16 нямам опит с добавките,от понеделник започнах Cellmass,NO-Xplode и Optimum 100% Whey Prot Gold Stnd.Мога да ти кажа ,първите впечатления, във вторник направих такава тренировка за ръце каквато никога до сега не бях правил!!!Адско напомпване,мн енергия и хъс,увеличава апетита 2 кратно(поне при мен),попринцип до сега ми бяха излизали стрии само на краката но вчера забелязах че съм се нацепил яко и по ръцете и взех тука някакъв крем за бременни.Протеинчето си го пия по 4 пъти на ден избрах него защото фирмата е доказана и заради това,че в него има няколкограма глутамин и аминокиселини във всяка доза ;).А и да зн ефекта се усеща още от първата доза не е някаква рекламна измислица а резутатите при мен се появиха още на 2 ден(представям си до 40).И най-важното правилна тренировка,здрава почивка и правилно ХРАНЕНЕ.
27.09.07
08:58
И аз сякаш се спрях на Optimum Nutrition 100% WHEY ще видим дали си заслужава пък да видим дали наистина цената е равна на качеството хаха ;-)
А да питам вие как ги приемате аз смятах за тренировачен ден първо Cellmass след това 30мин преди тренирофка NO-Xplode и след тренирофка протеина въпреки че не съм сигорен колко е време трябва да има между Cellmass и NO-Xplode и протеина да го приемам по 2пъти на ден след тренирофка и преди лягане ? също така в нетренировачен ден какво да земам и как ?
мерси
Мнението беше редактирано от flowerr на 27.09.07 09:22.
вземи си протеин на bsn syntha-6 малко по скъпичък е 80лв.но е по добър вариант.лично съм го ползвал и останах много доволен,в комбинация с другите продукти резултата ще е доста доволен.
27.09.07
09:57
то маи наистина по-добре Syntha 6 да зема мерси за савета ;)
а се чудя дали има смисал да земам някакви други добавки от BSN дали има смисал(за сега съм избрал Syntha 6, NO-Xplode и Cellmass) все пак няма да ходя на състезания
а искам да кача около 5кг според мен би трябвало тези добавки добра тренирофка и хранене да са достатачни? вие какво мислите
мерси за мненията :)
Мнението беше редактирано от flowerr на 27.09.07 09:58.
27.09.07
11:27
а сега идеи за приемането им кога какво и колко ? ;)
cell mass-в тренировъчни дни една доза след тренировка,втората доза на празен стомах 6-8 часа след тренировка.В дни на почивка една доза веднага след ставане на празен стомах ,втората 6-8 часа след нея пак на празне стомах
no xplode-една доза 30-40 мин преди тренировка на празен стомах,в дни на почивка една до за на празен стомах и никво ядене поне поне час след това.
syntha-6-след тренировка една доза и една преди лягане в дни на почивка една доза преди лягане
Мнението беше редактирано от Judo на 27.09.07 12:04.
27.09.07
12:04
казано от flowerr на 27.09.07, 09:57:
то маи наистина по-добре Syntha 6 да зема мерси за савета ;)
а се чудя дали има смисал да земам някакви други добавки от BSN дали има смисал(за сега съм избрал Syntha 6, NO-Xplode и Cellmass) все пак няма да ходя на състезания
а искам да кача около 5кг според мен би трябвало тези добавки добра тренирофка и хранене да са достатачни? вие какво мислитемерси за мненията :)
Можеш да си направиш Мас Стака, Тоест да включиш и Nitrix, но и без него ще стане добре.
Моя съвет е следващия път да опиташ и Axis HT. Не случайно им е най-скъпия продукт. Поне докато дойде NCG-CR.
27.09.07
12:33
Колкото до Мас Стака аз все още нищо не съм зел и за това питам кое ще е наи-добро в момента максимум 400лв мога да дам и за това няма как да зема всичко ии за това питам дали тая комбинация е наи добрата от BSN а пък може и от друга фирма предложения:)
http://www23.netrition.com/cgi/prices.cgi?manu_id=200 намерих този саит кадето цените са доста намалени Мас Стака ми излиза $160 което е доста добре дори доставката да е 40$ пак има голяма далавера, някои поръчвал ли е от тук нещо и ако да има ли е някакви проблеми с доставката ? и колко пари му е била самата доставка
мерси
поръчах си Syntha 6, NO-Xplode, Cellmass и Nitrix за 40 дена ще ми стигнат пък дано да има резултати :)
мерси за коментарите ;)
Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 27.09.07 16:05.
27.09.07
16:05
Обединил съм ти 3 поста! Спазвай правилата на форума!
27.09.07
16:28
казано от flowerr на 27.09.07, 12:33:
Колкото до Мас Стака аз все още нищо не съм зел и за това питам кое ще е наи-добро в момента максимум 400лв мога да дам и за това няма как да зема всичко ии за това питам дали тая комбинация е наи добрата от BSN а пък може и от друга фирма предложения:)
http://www23.netrition.com/cgi/prices.cgi?manu_id=200 намерих този саит кадето цените са доста намалени Мас Стака ми излиза $160 което е доста добре дори доставката да е 40$ пак има голяма далавера, някои поръчвал ли е от тук нещо и ако да има ли е някакви проблеми с доставката ? и колко пари му е била самата доставка
мерсипоръчах си Syntha 6, NO-Xplode, Cellmass и Nitrix за 40 дена ще ми стигнат пък дано да има резултати :)
мерси за коментарите ;)
След дълги размисли четене и прочие на колебание между синтракс или бсн серията се спрях на бсн :).И аз мисля да направя същата поръчка обаче мисля да заменя нитрикса с ескадрон на синтракс много го хвалят :).Значи Sellmass,no explode,syntha 6,i Syntra ec na syntrax.Като си направиш поръчката плс кажи колко горе доло ти е излязло всичко :)
27.09.07
17:50
казано от flowerr на 27.09.07, 12:33:
мерсипоръчах си Syntha 6, NO-Xplode, Cellmass и Nitrix за 40 дена ще ми стигнат пък дано да има резултати :)
мерси за коментарите ;)
Да не те изненадат с митото и ДДС-то? По-добре си ги-вземи от оторизиран дистрибутор. За такава поръчка ще ти направят намаление. Може да не е същата цена, но ще си ги вземеш сега, а не след 20 дена и няма да рискуваш.
27.09.07
19:19
Някой пазарувал ли е от този онлайн магазин http://www.evolutionsupplements.com/bsn.php?gclid=CJeop-f8q44CFRFCZwodBSfqqw цените просто са уникални :).Моля ви ако някой е пазарувал от там да сподели своето мнение
Мнението беше редактирано от AbaSe на 29.09.07 10:37.
Да аз, по точно едни мои познати от америка.Пратиха ми го през американски пощи на 05,09,2007 сега сме 29,09,2007 и още не е пристигнало.
29.09.07
14:22
Добре а някой от българия да е пазарувал....Дали са му го даставили и колко му е излязло?
06.10.07
08:41
Aз съм на 18г. 183 и съм 84кг. Значи започнах приема на NO-Xplode заедно с Animal M-Stack и BCAA 1000 на Optimum. Просто удивите;ен резултат който изобщо не очаквах... По принцип аз тренирам от 2 години но това лято нямах много време за фитнес и т.н. и бях поизгубил форма. От 1ви септември започнах отново и тогава бях 73 кг.. Страшно много дръппнах за месец качих 10 кг, като савсем леко се умазних и то в областта на ханша.. Значи аз мисля че NO-Xplode добре се комбинира с аминокиселини.. твоят избор също е мн добър. Аз препоръчвам NO-Xplode, Cell-Mass, Syntha-6 и Аминота.. Успех ;)
Мнението беше редактирано от JackHummer на 06.10.07 10:08.
казано от icebobo на 06.10.07, 08:57:
Още не съм чел някой да се изказва отрицателно за продуктите на BSN
Няма и да прочетеш! ;-)
казано от icebobo на 06.10.07, 08:57:
Още не съм чел някой да се изказва отрицателно за продуктите на BSN
Тука (Бг) може , но там (САЩ) има и отрицателни мнения за някои неща - експлоуд предизвиквал диария и гадене ( при някои индивиди) има и други но да не флудя ;) .
06.10.07
22:01
значи сега към края на месеца ще зема NO-XPLODE - NITRIX - CELLMASS - SYNTHA 6 , вапроса ми е дали има смисал от някакви допълнителни аминокиселини щото чух някви коментари че имало нужда въпреки че според мен едвали има смисал от ОЩЕ ама си кажете мнението ;-)
07.10.07
10:19
казано от flowerr на 06.10.07, 22:01:
значи сега към края на месеца ще зема NO-XPLODE - NITRIX - CELLMASS - SYNTHA 6 , вапроса ми е дали има смисал от някакви допълнителни аминокиселини щото чух някви коментари че имало нужда въпреки че според мен едвали има смисал от ОЩЕ ама си кажете мнението ;-)
Никакъв смисъл няма според мен. Синтата ти подава аминокиселини в продължение на 7 часа. С два шейка покриваш целия ден.
07.10.07
18:59
по прегледах всички постове и искам да ти кажа и моето мнение по въпроса
относно протеина syntha - 6 неповторим е много добре се усвоява и има видни резултати
от 2 седмици съм на стак-а ahis nitrix cell mass no explode 5 кг чиста маса и много сила
четох в един от постовете за no explode 1 доза .. глупости 30 - 40 мин преди тренирвка 2 или 3 мерни лъжици ама по добре недеи да вземаш 3 щот лично аз после повръщам незнам на какво се дължи. ефекта е наистина много добър но има и някои минуси ако пр тренираш в5 ч слетобед до 6 това означава че наи рано можеш да пиеш cellmass-a в 12 часа което ти осигурява цяла нощ безсъние друг минус е че напрао вените ти се пръскат ... както си тренираш и гледаш как с всяка тренировка те стават повече. предполагам че за още 2 седмици ще свършат и тогава идва интересната част ... има ли обратен ефект от цялата схема ... ? в интерес на истината и аз се цепнах но е това е неизбежно .. то си е от растежа опитах с geritamin/хапчета за еластичност/ имат ефект но явно прогреса е доста засилен и кожата просто неиздържа но моя съвет е да вземаш и ти geritamin по възможност го почни една седмица преди другите хранителни добавки това е от мен :)
казано от doktora_bg на 07.10.07, 18:59:
относно протеина syntha - 6 неповторим е много добре се усвоява и има видни резултати
от 2 седмици съм на стак-а ahis nitrix cell mass no explode 5 кг чиста маса и много сила
четох в един от постовете за no explode 1 доза .. глупости 30 - 40 мин преди тренирвка 2 или 3 мерни лъжици ама по добре недеи да вземаш 3 щот лично аз после повръщам незнам на какво се дължи. ефекта е наистина много добър но има и някои минуси ако пр тренираш в5 ч слетобед до 6 това означава че наи рано можеш да пиеш cellmass-a в 12 часа което ти осигурява цяла нощ безсъние друг минус е че напрао вените ти се пръскат ... както си тренираш и гледаш как с всяка тренировка те стават повече. предполагам че за още 2 седмици ще свършат и тогава идва интересната част ... има ли обратен ефект от цялата схема ... ? в интерес на истината и аз се цепнах но е това е неизбежно .. то си е от растежа опитах с geritamin/хапчета за еластичност/ имат ефект но явно прогреса е доста засилен и кожата просто неиздържа но моя съвет е да вземаш и ти geritamin по възможност го почни една седмица преди другите хранителни добавки това е от мен :)
Много ще ми е интересно да споделиш какво е станало след още 2 седмици и после като си ги спрял.
Значи на кутията пише ,че едната доза cellmass трябва да бъде след тренировка -на гладно.А следващата може да е 6-8часа преди или след тази на тренировката.В твоя случай може да вземеш първа доза 10-11 часа сутринта на гладно и втора в 6 след обед след тренировката
Мнението беше редактирано от icebobo на 07.10.07 19:38.
@ doktora_bg забележително , хората защо ли вземат стероиди като има БСН :snake:
Мнението беше редактирано от GH0$T на 07.10.07 20:36.
07.10.07
20:57
И на мен ми е чудно как пък ще се нацепиш от един цикъл с добавки и то за 2 седмици :)
Мнението беше редактирано от AbaSe на 07.10.07 20:58.
07.10.07
21:17
Много лесно как... хах Аз само с НО-Експлодето и амино-та се нацепих и за месец качих 10 кг (предполагам повечкото ядене е допринесло) ни факта си е факт. Продуктите на БСН просто мачкат.. аз бях много песимистично настроен но сега... :) сега сабирам пари за масс стака и дано да се получат добри резултати.. :)
И без бсн можеш да се нацепиш , но да факта си е факт че неможеш да качиш толкова чиста мускулна маса без нещо “забранено” .
казано от GH0$T на 08.10.07, 05:32:
И без бсн можеш да се нацепиш , но да факта си е факт че неможеш да качиш толкова чиста мускулна маса без нещо “забранено” .
Че доктора де е твърдял че е чиста?Просто е качил толкова кг. ,а колко от тях е чиста мускулна маса и той не знае. :)
Да бе верно че е писал чиста, май се е улял малко.Сигурно е задържал вода, ама пак е много таз маса за две седмици.Освен да не е ходил до втори номер четири дена. :-)
По принцип 5 кг. за една седмица съм връщал след като излязох от болницата и то без добавки и без да ходя да тренирам-само с почивка, ама в болницата пък смъкнах 4 кг. за шест дена.Тъй че е възможно едно такова игране с кг.,само че то не е благодарение само на BSN.
Мнението беше редактирано от icebobo на 08.10.07 12:15.
08.10.07
12:11
cell mass едната доза треа да е след тренировката др 6-8 часа по късно
а в почивни дни след сън и пак 6 -8 часа по кусно 2-рата
относно колко е чисто се изразих образно ... не реално погледнато не е като да пиеш 2 месеца през зимата гейнър и да се тъпчеш като ненормален. искам да кажа че грам не съм се омазнил от както го пия ...
казано от doktora_bg на 08.10.07, 12:11:
cell mass едната доза треа да е след тренировката др 6-8 часа по късно
а в почивни дни след сън и пак 6 -8 часа по кусно 2-рата
относно колко е чисто се изразих образно ... не реално погледнато не е като да пиеш 2 месеца през зимата гейнър и да се тъпчеш като ненормален. искам да кажа че грам не съм се омазнил от както го пия ...
Каде пише че трябва да е по-късно от тази на тренировката,просто времето м/у двете дози трябва да е 6-8 часа.
Ясно щом казваш 5 кг чиста маса , ние разбираме мускулна .
казано от doktora_bg на 08.10.07, 12:11:
А това не го разбрах ... тфа с гейнера не ми стана ясно , но неможе само с добавки да качиш 5 кг без да омазниш грам , вземи си калипер и следи , пък да видим дали е така както си го мислиш .
Като стана дума за калипер ,откъде мога да си го купя и има ли упътване към него как се ползва?
Трябва да си има книжка задължително . В нутришън таргет.ком са по 70 кинта , тея нещо ни имат за ептен балами :D .
казано от GH0$T на 08.10.07, 20:17:
Трябва да си има книжка задължително . В нутришън таргет.ком са по 70 кинта , тея нещо ни имат за ептен балами :D .
Нищо подобно!Мерси за информацията.