09.10.07
22:08
дойде ми една идея на ум,не знам дали ще се навиете,но не пречи да споделя хрумването :)
Та тва хрумване е породено от всики тези организации(скинове,метали,пънкари и всякви такива) те се обличат по някакъв начин,та мисълта ми е :
айде и ние да си направим тениски,на гърба,точно при раменете bb-team.org и отдолу(под него) ника на всеки от форума :) така и ще се различаваме по улиците,ако се видими и в този момент сме с тениската/блузата(може и 2те едно върху друго ;) )
Не знам как ще го приемете,както казах,тва ми е просто идея и мисля,че ще е яко :) Колкото повече хора се съберем толкова по тънката ще ни излезне направата на щампите и на самите блузи/тениски :)
ПП може и някви картинки да щамповане отпред :) ако сте навити ще пусне и анкетка за цветове,логото как да е написано(скрипт) и такива неща ,да стане яко :) :)
Еми чакам да чуя отзиви :) :)
09.10.07
22:27
Малко трудно за реализация ми изглежда. А и ще трябва $
П.С. Откакто имам тениска на bb-team(септември 2006) не съм виждал никой друг с такава.
09.10.07
22:30
Нека приемем, че над тениски се работи с наши приятели, които ще предоставят възможност доста “динамично” да си направите тениска по избор от колекцията ни с изображения. Груби планове са за реализиране след около месец по един куп технически причини.
Хората с тениски не са много, може би 80-100 човека - разпръснати по цяла България ще е трудно да се засечем, макар да съм чувал за такива случки. Jorku, че теб така те познахме на републиканското. :)
09.10.07
22:34
Забравих честно казано... Радвам се, че ще се правят нови тениски. Жоро ми беше казал май за нещо такова, но и това ми е излезнало от главата.
Фен съм на тениските - на филми, фирми и т.н.
09.10.07
22:34
казано от Jorku на 09.10.07, 22:27:
Малко трудно за реализация ми изглежда. А и ще трябва $
П.С. Откакто имам тениска на bb-team(септември 2006) не съм виждал никой друг с такава.
ем аз понеже видях един пичага дето си продаваше байка на един лумпен (казвма лумпен щото сред на(байкърите) тай е най - големия тъпак + крадец,как и да е...) та пича(продавача) носеше таква и ми хрумна да се организираме всички и да го направим :) и не мисля,че ще е трудно.
Аз за т’ва пускам тема ;) ще се съберем на една сбирка и ще съберем паритеи така,т.е ще се разбираме за парите и така,има си начини,даже и аз да ги събирам(като автор на темата) всякви връзки с мене,даже и адрес мога да ви дам(от личната карта ще ги со препишете) но не мисля,че за едни 20-25 лв ще се прибягва до такива мерки,нали пак са пари и то не малко пари,но не мисля,че някой ще се цигани,другото което сме от един форум :) :) и да,абе разбираш ме :) :) Ако има навити ти казвам правиме сбирката и т’ва е :) разбираме се за лога и така на татък :) Няма да излезне повече от 20лв на човек,идват си автентично опаковани всичко,с оригинални щтампи,абе всичко е на ниво,все пак не се правят някъде в България ;)
Принципно ти си навит като гледам или ? :)
ПП радвам се,че и админ се включи в темата :) явно не само аз има така идея :) ми момци и момичета казвайте кво правим :) :)
Мнението беше редактирано от Besnia2006 на 09.10.07 22:36.
09.10.07
22:37
Pipo43346, гарантирам ти далеч по-лесен начин за реализация, само нека изчакаме малко и ще сме доволни всички.
П.П. Ще трябва да помисля над лимит на усмивките в даден пост. :)
09.10.07
22:43
казано от Димитър Михайлов на 09.10.07, 22:37:
Pipo43346, гарантирам ти далеч по-лесен начин за реализация, само нека изчакаме малко и ще сме доволни всички.
П.П. Ще трябва да помисля над лимит на усмивките в даден пост. :)
Оки,човек :) аз не знаех,че се работи по таз идея :) :) Ще чакаме,защото както се знае “Бързата работа срам за майстора” :)
а т’ва за емотиконките... сори,но винаги като пиша и слагам усмивчици хаха ;) (весел човек съм хаха :) :D )
10.10.07
11:16
Наскоро виждах 2 големи такива теми за тениски, даже имаше и готова щампа. Мисля че head_hunter се беше занимавал с тениските и имаше линк от вида wear.bb-team.org ама си отваря началната страница...
Тааа да се впиша и аз като желаещ за тениска :) Идеята е страхотна и се надявам, даже почти съм обеден, че тениските ще са супер :P ...само да има и черни !
П.С. Ето ги старите теми:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/18334/
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/18829/
Мнението беше редактирано от Martinakiss на 10.10.07 11:20.
10.10.07
14:13
Тениски са правени два пъти - единия път беше само за екипа, а втория път за всички от форума.
Първия път Ванишър ги направи сам, но втория път ги правихме заедно тъй като се изискваше по-голяма инвестиция.
По мое мнение вторите тиниски излязоха по-сполучливи като модел заради кройката.
Разправиите бяха доста по направата - поръчки и т.н.т като крайна цена стъпиха на 15 лв. + пощенските разходи за сметка на получателя.
За следващите мисля надписа да остане същия тъй като вече имаме програмата за шева и шрифта, но имам идея дизаина да е различен.
Ще обсъдиме всичко в детаили за да няма неприятни изненади, както за нас така и за крайния потребител.
пичиве и аз съм навит. Само че повече бих се кефил на някакво горнище с/без качулка, блуза си... по-скъпо ще излезе наистина, но ще бъде по-солидно и повече ще си струва според мен...
10.10.07
22:10
казано от jalokin на 10.10.07, 14:58:
пичиве и аз съм навит. Само че повече бих се кефил на някакво горнище с/без качулка, блуза си... по-скъпо ще излезе наистина, но ще бъде по-солидно и повече ще си струва според мен...
то не пречи и такова да си направиш,мисля аз ;)