Спешно

08.10.07
20:20

Така значи аз съм 65 килограма и искам да кача много маса така направил съм стабилна диетка :) Купих си сурватъчен протеин на ОН тоя 100 whey голд стандарт. Така та искам да си взема някакви витамини и се колебая между Аnimal pack na Universal и ADAM Men’s Vitamins на NOW.  и  ако може да ми кажете как да ги взимам.

Има доста голяма разлика между двата вида витамини.
Animal packa се пие по 1 на ден. А ADAM-a сутрин 2 таблетки с храната.

08.10.07
20:28

Така отделно пия и бирена мая на обед след ядене и вечер след ядене добре де кое е по доброто и по безвредното ?

В Animal Pack-a витамините са в огромни дози. Не са и само витамини даже. Щом искаш да качваш маса аз бих ти препоръчал него защото е доста по - силен и ще ти даде енергия 100%.

08.10.07
20:37

А тои безвреден ли е щом е толкова силен да не ми навевди. А кога трява да го пия сурвтката я пия преди и след тренировка а това как?

Сутрин пак след храната. Няма да ти навреди спокойно. Ако толкова те е страх взимай Адам.

08.10.07
20:56

Ми значи сутрин след закуска зимам анимал пак после след като обядвам бирена мая преди и след тренировка сурватка и после след вечеря пак бирена мая така ок ли е ?

Да. Суроватка взимай и след тренировка.

FZ

09.10.07
08:57

казано от Klaimor на 08.10.07, 20:20:

Така значи аз съм 65 килограма и искам да кача много маса така направил съм стабилна диетка :) Купих си сурватъчен протеин на ОН тоя 100 whey голд стандарт. Така та искам да си взема някакви витамини и се колебая между Аnimal pack na Universal и ADAM Men’s Vitamins на NOW.  и  ако може да ми кажете как да ги взимам.

Вземи си ето тези витамини
http://www.bodybuilding.com/store/opt/men.html
Пий по една или по две таблетки по време на сутрешното хранене.

09.10.07
10:45

Big Pichaga само една поправка - пият се сутрин обед и вечер с яденето по 1 таблетка. Аз пък бих препоръчал тези http://www.bodybuilding.com/store/ast/multi-pro.html пият се сутрин и вечер по 1, ако става въпрос за пари, а ако не то много ясно си вземи Animal Pack-а .

Мнението беше редактирано от difference на 09.10.07 10:48.

FZ

10.10.07
08:59

казано от difference на 09.10.07, 10:45:

Big Pichaga само една поправка - пият се сутрин обед и вечер с яденето по 1 таблетка. Аз пък бих препоръчал тези http://www.bodybuilding.com/store/ast/multi-pro.html пият се сутрин и вечер по 1, ако става въпрос за пари, а ако не то много ясно си вземи Animal Pack-а .

Три може да му дойдат малко силнички , затова по -добре да пие по 2 , едната сутринта а другата на обяд след ядене.За Opti-Men става въпрос.

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 10.10.07 09:01.

10.10.07
10:07

Ами да де точно на Opti-Men препоръчителната доза е три таблетки, но може да почне от две и после на три да смени.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1