Хр.режим за ММ, Картофен проблем

11.10.07
05:56

7:10 – Хранене 0-во суроватъчен протеин
7:30 - Хранене 1-во -  100 г. овесени ядки, 1 кисело мляко 2%, 4 белтъка
10:30 -Хранене 2-ро - 1 банан
13:30 -Хранене 3-то - 350 г. месо, 250 г. сварен ориз, салата от моркови(-примерно;като ми омръзне ще сменя с друг зеленчук)+ зехтин
16:30 - Хранене 4-то суроватъчен протеин
Тренировка- 17:00
18:30 - Хранене 5-то суроватъчен протеин + 1 банан
19:30 - Хранене 6-то - консерва риба тон в собствен сос, 200 сварен ориз + салата от маслини и червен лук
22:30 - Хранене 7-мо - 200 грама извара
За цял ден приемът на вода(без да броя водата в продуктите) ще бъде 3-4 л.
За нетренировъчните(4 дни ) дни мисля да махна Хранене 4 и Хранене 5

Препоръката за картофите в хранене 4??? Този картоф удачно ли е в хранене 4 да се сложи както препоръчва Rado_Pavlov и няма ли това да попречи на тренировката ми все пак са полизахариди(2-3 часа докато се преработят от огранизма) не виждам смисъл, да се приемат 30 мин. Преди трен. заедно с протеина. Възможно ли е да заменя този картоф(пак за времето от 30 мин преди трен.) да речем с овесени ядки и колко грама или да да използвам диетични бисквити и по колко??? Моля, пишете трявба да съм наясно къде какво да бъде, че все по-често чета за спад на силата, инсулинов бум(тез картофки, нали уж са с висок гликемичен индекс) и неотделяне хормона на растежа по време на трен. поради прием на въглехидрати преди трен (30-40 преди). Но както се казва чел,  не дочел тъй че вашите мнения са ми мн ценни.
П.С. – Специални благодарности на  qm_meso & Rado_Pavlov !! 
Програмата е в този вид след препоръките за промени от тези две машини горе 

Аз съм начинаещ, 75-80 кг съм, 183 см, но не съм някакъв корав, релефен и т.н. обикновен пич  ее с малко коремче от алкохола в последната една година. Преди година тренирах, но се пропих яко( в по-големи дози от преди) водки, бири..с две думи “алкохоличе” си станах и спрях да вдигам железа, наблягах на маси и момичета.. и ето го резултата пак от нулата :( Но сега съм твърдо решен да постигна добри резултати. Преди разчитах главно на добавките и там ми беше грешката, сега ще наблегна на храната и добавките. Знам, че ще ми коства много, но за да спечелиш трябва да се лишиш от нещо, било то купонджийски живот( е пак ще се размазвам от време на време, но без алкохол или 1-2 бири за тонус)  , или нещо друго(лишение )..  охх джоба олеква с тоя фитнес, но поне си заслужава..то и спиртаците ми смукаха парата, но полза никва само вреда от алкохолните напитки..Благодаря, че прегледахте всичките ми “бращолевения”..  За сега мисля трен. програмата да ми е в 3 дневен сплит ( като правя голяма + малка мускулни гр.) , през уикенда може и малко аеро(1 път за почивните дни..примерно събота) да му праскам мачле с приятели или крос сред природата  Благодаря Ви, очаквам компетентни и не до там к.. мнения  Всичко е от полза !

Темата беше редактирана от BlockCity на 12.10.07 23:28.

QM

11.10.07
12:52

значи сутрин вкарай суроватка после закуска
овеличи месото и ориза

11.10.07
13:08

банана го премести във второто хранене и на негово място сложи някое яйце само белтъка.можеш да сложиш малко картофи  в четвъртото хранене
вече ти казаха за ориза и месото,така че това е моето мнение ;)

11.10.07
13:24

А и понеже забелязах,че никаде не си сложил вода пий по 3-4 литран на ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1