11.10.07
14:26
В тази тема искам всеки да напи6е(ако има)своите 3-ма фаворити които най “СЛУ6А” във форума и най са му помогнали ето ги и мойте не ги избирам слу4айно,виждам че хората наистина много разбират ето ги:
1.Jorku-златен медал :)
2.DJПетко
3.МоНСТАРА
Другите да не се убиждат послу6ал съм много хора но най 4ета техните коментари.Очаквам ва6ите фаворити :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.10.07 15:15.
11.10.07
14:36
1 ПЕТКО К за мен е на първо място просто като му погледнеш постовете и блогът му и видео клиповете му можеш да се довериш на написаното от него.
2 Як бик тои съшто дава много добри съвети но нешто напоследък се губи, ангажименти
3 Емзо заради хранителните режими наи ве4е го бива и то много
Мнението беше редактирано от valentinik46 на 11.10.07 14:38.
казано от plamenht на 11.10.07, 14:26:
В тази тема искам всеки да напи6е(ако има)своите 3-ма фаворити които най “СЛУ6А” във форума и най са му помогнали ето ги и мойте не ги избирам слу4айно,виждам че хората наистина много разбират ето ги:
1.Jorku-златен медал :)
2.DJПетко
3.МоНСТАРА
Другите да не се убиждам послу6ал съм много хора но най 4ета техните коментари.Очаквам ва6ите фаворити :)
научи са да пиши ве,неграмотнико. нищо не ти с разбира
Петко К - а ти внимавай с езика! Да не проверяваме сега и колко грешки има в твоя пост!
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.10.07 14:55.
Аве объркал сам едно Т и ве4е голям проблем.”ни6о не ти С разбира” кой е неграмотен :)”нау4и са да пи6и”това също неграмотнико май да мълчи6 :)
Петко К - а ти не замествай буквите с цифри и вярно пиши малко по - грамотно!
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.10.07 14:55.
11.10.07
14:43
:) Много интересна тема . Забавна
Но трима фаворити са малко , по -добре щеше да е Вашето топ 5 или топ 10 на потребителите от форума. ;-P
Ето го и моето Топ 10
Моята класация е по знания , това са хората които според мен разбират най-много от фитнес във форума . :coolsmile:
1.МИЛЕ
2.RAMBO
3.Jorku
4. Alkorin
5. ПеткоК
6. Димитър Михайлов
7. Калоян Георгиев
8.fitday
9.realityman
10. Dj Петко
На печелившите честито ;-)
Дано да няма обидени. ;-P
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 11.10.07 15:02.
11.10.07
15:01
казано от BIG PICHAGA на 11.10.07, 14:43:
:) Много интересна тема . Забавна
Но трима фаворити са малко , по -добре щеше да е Вашето топ 5 или топ 10 на потребителите от форума. ;-P
Добра идея
11.10.07
15:03
1. ПеткоК
2. МИЛЕ
3. emzo
Много са, обаче някои от тях само четат и не пишат вече или от дъжд на вятър пишат.
п.с. имена няма да споменавам, че да не пропусна някой.
11.10.07
20:33
Три имена не са достатъчни. Хората, които заслужават да попаднат в тази класация са повече.
Трудно бих изредил само 3ма а и не е редно, пък и от мн време насам форума доста се е променил и ми липсват много хора с които едно време (преди няколко години) ставаха интересни дискусии, но все пак ще кажа няколко имена:
SAX-O-MATIC
IMAGE
PERLSITE
DJ MADMAN
DZVER
11.10.07
22:05
emzo, Jorku, head_hunter, Teo, cafu, Don_Corleone…. има още, ама не мога да се сетя...
12.10.07
06:52
Ех..и топ15 да беше никой няма да се сети за мене :|
Иначе..хмм...по-скоро ще напиша кои според мен имат много компетенти отговори,а няма да ги подреждам по класации : Петко К, Алкорин, Жорку, Мансон (знам че вече е с нов ник), head_hunter, DZVER, Димитър Михайлов (абе горе-долу всичи модератори са навътре в нещата, но сега няма да ги изреждам 1 по 1), RAMBO, Nikolabull, emzo и още много,просто не мога да ги изброявам поотделно.
Мнението беше редактирано от Александър Кацарски на 12.10.07 08:56.
Аз съм от скоро в този форум и не мога да подредя реално най-добрите, просто защото има много хора, които вече явно не пишат. Лично според мен, “отличниците” на форума за периода, от когато съм член са хората, които не просто са компетентни, но имат и БОГАТ ОПИТ зад гърба си - МИЛЕ, ПеткоК, head_hunter, Teo (шампион е!), Jay_C, Astor е огромен. Има и много разбиращи като Jorku например. Това е като съотношението теория и практика.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.10.07 08:36.
аз няма да ги степенувам по важност, мненията на всички много са ми помогнали- nikolaBULL, ПеткоК, mitaka101, Миле, АСТОР, Pitona, има още и за да не са пренебрегнати, като се сетя ще ги добавя...
казано от MI5 на 12.10.07, 06:52:
Ех..и топ15 да беше никой няма да се сети за мене :|
Споко ще доиде и нащо време :) .
Има много хора които са ми помагали и от които съм научил важни и интересни неща . Сега за сега най много дебати съм водил с емзо за храненето . Но и топ 100 да беше пак няма да мога да изброя всички които заслужават защотот всеки е бил полезен на мен и останалите потребителите в форума. Респект към всички! Най якия форум :coolsmirk:
И аз съм от много скоро във форума, и немога да определя “фаворити”, но мога да кажа с ръка на сърцето, че НЯМА по-добър сайт и форум в тази област и можем само да се радваме че сме част от него. За мен всеки помогнал дори и на 1 човек с въпрос във форума заслужава да е тук!
Респект към всички!
12.10.07
13:25
1.Jorku
2.TEO
3.Trevata
;)
12.10.07
17:12
Кой каквото и да ми говори ...
1,1,1,Джорку, Петко Къ и Алкорин са най-мъдрите :)
а Петьо вн ме кефи заради аватара и е брутален като изказвания,
Emzo,Body_Builder,GH0$T,Manson(Ради)
Не ги класирам...просто ги изброявам.Това са хора,които много са ми помогнали и съм им страшно благодарен.
1.Петко К - тоя човек е енциклопедия на тема ББ направо, доколкото съм чел мненията му опита с химията е минимален като говорим само за малко добавки, невероятна физика.. GOLD MEDAL!
2.Астор - Не. не - такива размери няма никъде другаде ;-)
3.NikolaBULL(дано му беше така ника) - Ето такъв инструктор искам ..
А Като цяло респект към всички в форума :)
Мнението беше редактирано от RedWalker на 13.10.07 09:14.
Аз няма да изброявам, защото много от тях вече не пишат, а и само трима е трудно да посоча. Освен това, повечето вече ги споменахте по - горе.
13.10.07
11:45
1.Jorku
2.emzo
3.МОНСТАРА
15.10.07
07:16
Хора, не че нещо, но такава класация гъделичка самочувствието....
.... и обижда тези, които не намерят място в нея.
Нещо повече: къде са старата гвардия? Тук сте гласували повече нови членове, на база на последните ви впечатления.
Ако беше тук лицето Mарто , никой от горепосочените нямаше да може да се класира. Всеки, който имаше нужда от съвет или помощ, Марто буквално го чупеше, съмнявам се да има някой, на който да не е обърнал внимание. Но тези хора вече ги няма във форума. Марто щеше да събере гласове колкото всички останали заедно. Само че към днешна дата него го няма и хората му ги няма.
Емо пък беше друга бира, той по - скоро инициираше и предприемаше разни неща, отколкото много да се отпусне да приказва и да се обосновава, и него вече няма да го намерите, но едва ли има останал стар кадър на форума в който и да е град, който да не го познава лично. Само че те и не гласуват в тази тема.
Питона... Той е човекът, от който взех учебнци. рудицията му просто си личеше.
И други. Има доста умни хора, които сега ги няма. Сещам се за доктора и др.
Сещам се и за обратния пример. Лансирани научноподобни изказвания на недотам обезпечени с познания хора, които се пробутват за чиста монета и големи знания. Да не споменавам имена, но едно от тях май го виждам и в класацията.
Така че... Тази класация е субективна.
Мнозинството, които сте дали категорично мнение вътре, сте регистрирани през 2007 или най - много през далечната 2006 година. Старите членове забелязвам да са с едно по - некатегорично мнение.
Замислете се дали не са прави и дали вие не избързвате.
Няма да я заключвам.
Обаче ми се иска вие да помислите: има ли нужда наистина от такава тема и доколко можете да сте обективни. Защото това се превръща едва ли не в официална класация за форума ,а според мен не е ... дорасло да бъде такова.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 15.10.07 07:17.
1.Петко К.Представя ли си целия BB-Team в конкретен човешки образ,това е той.Някой го нарече енциклопедия на културизма.Има натрупан опит и винаги е готов да помогне на всеки.Безкрайно търпелив и толерантен към останалите.Поощрява неопитните и начинаещите.Дава им ценни съвети.Има уравновесен характер,внася спокойствие във форума и избягва конфликтите.Желая му успех във всичко.
2.Астор.Почти същите неща може да се кажат и за него.Съжалявам,че сега е по-малко активен отпреди по липса на време вероятно.Между другото, снимката му е чудесна.Много ефектна,съвсем като на модератор от bb-team.
3.Ради Хаджирадев(преди manson).На тая възраст направо ме изненада с опит и знания.Има и добър стил,приятен за четене.
4.Жорку.Това момче е неуморимо.Откъде взема толкова енергия да бъде навсякъде из форума?Отговаря с търпение и на най-глупавите и наивни въпроси.
5.Сталкер.Има интересни,оригинални мнения по различни въпроси и теми.Формулира тезата си убедително без да я налага с кавги,обиди и ругатни.Има и чувство за хумор.
Димитър Михайлов като администратор не съм го поставил в класацията.Дава добри съвети и ценна информация на всички във форума.
15.10.07
12:20
казано от D3BEP на 15.10.07, 07:16:
Хора, не че нещо, но такава класация гъделичка самочувствието....
.... и обижда тези, които не намерят място в нея.
Нещо повече: къде са старата гвардия? Тук сте гласували повече нови членове, на база на последните ви впечатления.
Ако беше тук лицето Mарто , никой от горепосочените нямаше да може да се класира. Всеки, който имаше нужда от съвет или помощ, Марто буквално го чупеше, съмнявам се да има някой, на който да не е обърнал внимание. Но тези хора вече ги няма във форума. Марто щеше да събере гласове колкото всички останали заедно. Само че към днешна дата него го няма и хората му ги няма.
Емо пък беше друга бира, той по - скоро инициираше и предприемаше разни неща, отколкото много да се отпусне да приказва и да се обосновава, и него вече няма да го намерите, но едва ли има останал стар кадър на форума в който и да е град, който да не го познава лично. Само че те и не гласуват в тази тема.
Питона... Той е човекът, от който взех учебнци. рудицията му просто си личеше.
И други. Има доста умни хора, които сега ги няма. Сещам се за доктора и др.
Сещам се и за обратния пример. Лансирани научноподобни изказвания на недотам обезпечени с познания хора, които се пробутват за чиста монета и големи знания. Да не споменавам имена, но едно от тях май го виждам и в класацията.Така че... Тази класация е субективна.
Мнозинството, които сте дали категорично мнение вътре, сте регистрирани през 2007 или най - много през далечната 2006 година. Старите членове забелязвам да са с едно по - некатегорично мнение.
Замислете се дали не са прави и дали вие не избързвате.
Няма да я заключвам.
Обаче ми се иска вие да помислите: има ли нужда наистина от такава тема и доколко можете да сте обективни. Защото това се превръща едва ли не в официална класация за форума ,а според мен не е ... дорасло да бъде такова.
Поздрави!
emil_ml0 , Питона , ще добавя и Чукундур , tpd,nokolaBULL това са хора които наистина разбират , това са старият елин на форума.
Защо вече не пишат ? :lol:
Защо се отказаха от форума ? :-)
Мисля че биха били много полезни на форума със знанията си и опита който имат. :)
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.10.07 12:23.
15.10.07
12:27
Аз подкрепям абсолютно мнението на D3BEP и даже бях тръгнал да пиша нещо такова, когато видях неговия пост. Има изключителни потребители със знания, които не само респектират, а направо и учудват слушащите/четящите. Но сами разбирате, че в родната ситуация човек трудно може да се задържи на една работа, един град, камо ли да е абсолютно редовен в онлайн комуникацията. Но архивът е жив, статистиките - също. Ако сте любопитни, прегледайте дискусиите от преди известно време и вижте какво е визирал D3BEP-а.
Аз не виждам нещо лошо де, фитнес тенденцията се променя, с нея и нашите възгледи и стремежи, което пряко въздейства върху това, което споделяме и съветваме. С други думи, ерата на фитнес диското отмина. :)
15.10.07
14:38
казано от BIG PICHAGA на 15.10.07, 12:20:
emil_ml0 , Питона , ще добавя и Чукундур , tpd,nokolaBULL това са хора които наистина разбират , това са старият елин на форума.
Защо вече не пишат ? :lol:
Защо се отказаха от форума ? :-)
Мисля че биха били много полезни на форума със знанията си и опита който имат. :)
Отказали се :) Не знам. Но със сигурност не са се отрекли.
За част от споменатите хора: Едно време имахме отбор, имахме някакъв ресурс и цели. После събитията наложиха промяна, отборът се разпадна, целите отплуваха по течението, а на никой писането във форума не му беше самоцел, по скоро разтушаване, забавление.
За всички важи това: било е време, когато фитнес обществото ни е било среда и фитнесът - приоритет. Поне по мое виждане. После всеки си отплува в някаква посока. Лично аз се съмнявам, че някой от тея хора гледа с лошо назад, може би просто не им стига време и психическа нагласа да се върнат във форума с пълна сила, а смятат, че наполовина просто не си струва и няма да имат същата емоция. Емо прави опити... Другите “поизчезнаха”, но когато и да се върнат са добре дошли. Форумът е граден от тях, това, което сегашните спецове имат като потребителска база и култура е строено тухла по тухла от такива хора. Даже за името и рекламата на сайта и форума бих казал, че са допринесли.
Затова тази тема е малко дразнеща. Не лично за мен, аз винаги съм живял малко сам със себе си и никога не съм бил любимец, но заради тези, които бъркаха с ръце във огъня за да има сега готова чорба и да кажете “много вкусно си я направил, едикой си”.
Тъпо е да класираме “най - полезен играч”, защот офорумът от началото още си играе в същия мач и всеки от отбора има различен принос. Още по - тъпо “кой знае най - много”, “кой е най - умен”, “кой въплъщава най - ценните качества”
Предлагам ви друга форма на подобна тема:
На кого от форума бихте искали да благодарите и за какво?
“Благодаря ти, едикой си и едикой си, задето ми помагаш и напътстваш със знания.”
Ето, аз започвам:
1. Искам да благодаря на Димитър Михайлов за търпението, което е проявявал към скромната ми личност даже и в случаите, когато не съм бил за търпение. Истината е, че благодарение на умението му да гледа нещата отгоре на мен форумът никога не е преставал да бъде интересен или да е губил смисъл, ако и в момента нещата малко да ме отдалечават от него. Бил съм в много форуми и съм се сблъсквал с мениджърския им състав, този подход тук го няма никъде другаде, даже бих казал, че на повечето места няма подход, а ситуативни действия, случайни и непоследователни. Може би в немалка част на това се гради и успехът на този форум, тъй като той все пак е работа на Димитър Михайлов, но дело на хората с които той всеки ден трябва да работи - били те екип или посетители.
2. Да благодаря на модераторският/администраторският екип като цяло. Момчета, неведнъж сме били фракции по определени въпроси, но мисля, че никога не сме преставали да бъдем отбор. Мисля, че това е ценното. Никога няма да забравя който и да е от вас, нищо, че някои отдавна не се мяркат като Ванишър или Иван. Искам да знаете, че въпреки трудностите, въпреки сблъсъкът на интереси или корави характери, между нас не стоят тежки мисли и намерения, даже напротив. Винаги съм приемал отбора като една сила, която ме кара да се чувствам част от нещо значимо и голямо, която ми позволява да погледна назад и да кажа “Ето нещо значимо, което съградихме”. Знаете, между вас имам и доста добри приятели и даже в трудните моменти тук не см се чувствал на чуждо място! Няма никой, сега ил ибивш в отбора, който да чувствам чужд или проблемите му да са ми безразлични.
3. На потребителите не на последно място - голямо благодаря. Тук няма да ми стигне и роман. Благодаря, че направихте всичко това възможно. Че придавате значение на това, което се получава. Че с интереса и любознателността си поддржате живота на това място. Надявам се то да ви е толкова полезно, колкото вие на него.
ПП. Ех, че слъзлива тема станаааааа :red:
15.10.07
15:03
Може да не са се отказали нацяло , може да не са забравили адреса на сайта , сигурно хвърлят по едно око на това което се пише като гости , но ги няма с имената си . Много отдавна са спрели да споделят опита с хората от форума . Защо ли ........? Не мисля че причината е в това че са много заети , когато човек има желание за нещо той намира време за него .
Според мен нивото на форума не е същото каквото беше преди около година и малко повече.
Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 15.10.07 15:04.
15.10.07
15:15
Предложението на D3BEP е много етично (не защото ме просълзи в откровението си за мен), затова като адм. джизас си позволявам да заключа тази тема и да отворя нова с въпроса, посочен по-горе. На отзовалите се - честито! :)