Хранене само с протеин ?

07.03.04
11:33

Възможно ли е вместо белтъчини приети от месо, яйца и др. дневната доза от белтъчини да се набавя само от протеин на прах. С една дума може ли да се хранем само с протеин ако си приемаме въглехидратите по нормалния начин - с храната.

ВН

07.03.04
14:39

Няма причини да не е възможно, но бих лити го препоръчал? Не.

07.03.04
14:53

А защо НЕ? Не че имам намерение да го правя, просто ми е интересно да зная каква е разликата.

ВН

09.03.04
23:03

Дали ще ти е вкусно да ядеш самао шейкове? Да не говорим за риска от поява на алергия към даден протеин при системна употреба в големи количества...

10.03.04
00:29

С нищо според мен не бива да се свиква.Ако вземем примерно един вегетарианец от много време ами този човек като хапне месо и му става лошо тежко като болен направо.Та каква ми е мисълта ако огранизма свикне с едно нещо той “позабравя” другото и ако се наложи да го прави ето какво се получава.Пример ако приемаш само зоб и нищо друго като седнеш да ядеш примерно истинско месо обработено какво ще стане.Ами стомахът ти на доста време не се е справял с подобно изпитание и мисля че няма да се почустваш много добре.А да не говрим ако протеина се усвоява бързо и си свикнал с него

10.03.04
11:35

Nedei !Az poneje sym adski zloiada i napravih taia gresha da hapvam samo sheikove protein ,v nai-dobria sluchai s kidelo mliako.Posle pone 1 godina mi triabvashe da si opravia stomaha ,nemojeh da hapvam drugo .

10.03.04
13:34

Това не е необходимо!Вярно че мускулите се изграждат от протеина ,ами горивото...,т.е вьглехидратите.Според мене тяхното значение е многоважно тьй като те спомагат да се запази протеина и да не се преврьща в глюкоза,която тялото да използва за енергия.Така мисля аз :wink:

10.03.04
13:45

mile аз никъде не съм споменавал че няма да се приемат въглехидрати.

10.03.04
14:32

Emi ti ot hranata ot koiato primeash proteinyt poemash i vitamini vyglehidrati i oshte eidn kup neshta koito sa polezni i niama otkyde drugade da gi dobaviash

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1